Elinkeinoasiantuntija

Elinkeinoasiantuntijamme Jaakko Salmi neuvoo ja opastaa Marttilan alueella toimivia, yritystoimintaa aloittavia ja alueelle sijoittuvia yrityksiä. Elinkeinoasiantuntijan palvelut ovat asiakkaille maksuttomia ja täysin luottamuksellisia. Tarvittaessa asiakas ohjataan erityisasiantuntijapalvelujen pariin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika tapaamiselle elinkeinoasiantuntija
Jaakko Salmelle jaakko.salmi@marttila.fi tai puh. 044 744 9280!

Marttilan kunta haluaa tukea yritystensä menestymismahdollisuuksia ja kehittää kokonaisvaltaisesti alueemme elinvoimaisuutta ja yritysten toimintaedellytyksiä. Pyrimme myös edistämään yritysten välistä yhteistyötä. Asiantuntevilla palveluilla, vahvoilla yritysverkostoilla sekä kunnan ja yrittäjien tiiviillä yhteistyöllä kehitämme sekä yritysten että Marttilan kilpailukykyä.

Yritystulkki

Yritystulkki kääntää yrittämisen selkokielelle.

Selkeällä opastuksella, hyvillä neuvoilla ja käytännöllisillä työkaluilla voit kehittää yritystoimintaasi tai suunnitella yrityksen perustamista.

Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat sinua yrityksen arkirutiineiden ja liikesuhteiden hoidossa. Lisäksi Yritystulkista löytyvät työkirjat markkinoinnin ja myynnin suunnitteluun.

Marttilan kunta tarjoaa yritysten käyttöön Yritystulkin, jonka löydät helposti linkistä https://www.yritystulkki.fi/fi/alue/marttila/

Marttilan Yrittäjät

yrittajat_marttila31. elokuuta 1978 perustettu Marttilan Yrittäjät on Varsinais-Suomen Yrittäjät -aluejärjestön paikallisyhdistys, jolla on yli 70 jäsenyritystä. Tutustu Marttilan Yrittäjiin osoitteessa yrittajat.fi.

Varsinais-Suomen ELY-keskus

Varsinais-Suomen ELY-keskus tukee pk-yritysten perustamista, kasvua ja kehittymistä tarjoamalla neuvonta-, koulutus- ja kehittämispalveluja sekä rahoitusta. ELY-keskuksessa on palveluja niin yrityksen perustajalle kuin toimintaansa kehittävällekin yritykselle.

Varsinais-Suomen ELY-keskuksen internet-sivut

Varsinais-Suomen Jokivarsikumppanit ry

Varsinais-Suomen jokivarsikumppanit on kolmentoista varsinaissuomalaisen kunnan alueella toimiva yhdistys, joka edistää alueellaan Leader-hankkeiden toteutusta. Varsinais-Suomen jokivarsikumppanit ry:n tehtävä on neuvoa ja auttaa alueensa asukkaita sekä yhteisöjä maaseudun elinvoimaisuutta tukevien hankkeiden suunnittelussa ja rahoituksessa.

Varsinais-Suomen Jokivarsikumppanit ry:n internetsivut

Ota yhteyttä:

Yrityspalveluasiat:
Elinkeinoasiantuntija

Jaakko Salmi
jaakko.salmi@marttila.fi
044 744 9280

Teollisuustontit:
Kunnanjohtaja

Carita Maisila
carita.maisila@marttila.fi
044 744 9110

* * * * *

Tutustu myös näihin yrittämiseen liittyviin aiheisiin

Kunnan elinkeinopoliittinen ohjelma vuosille 2014-2017
Elinkeinopoliittinen ohjelma

Marttilalaisten yritysten yhteystiedot löytyvät Auranmaan yritys- ja palveluhakemistosta

Kunnan avoimet tarjouspyynnöt
Tarjouspyynnöt

Sijainti ja yhteydet