Sijoittumispalvelut

Sijoitu Marttilaan ja harjoita yritystoimintaa turvallisessa ja luonnonläheisessä toimintaympäristössä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella ja toimivien päivittäispalveluiden äärellä.

Tarjoamme sijoittumispalvelua seudulla toimiville ja alueesta kiinnostuneille yrityksille ja yhteisöille kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa. Meidän kauttamme saat tietoa alueen monipuolisesta tonttitarjonnasta, valmiista toimitilaratkaisuista, myytävistä yrityksistä, rahoitusratkaisuista, alueen yritysverkostoista, sitoutuneen ja osaavan työvoiman hankkimisesta sekä liiketoiminnan kehittämisen ratkaisuista.

Osaava työvoima ja sujuvat liikenneyhteydet ovat yrityksen toiminnan kannalta ensiarvoisen tärkeitä asioita. Meidän kauttamme saat tietoa alueen monipuolisesta tonttitarjonnasta, valmiista toimitilaratkaisuista, myytävistä yrityksistä, rahoitusratkaisuista, alueen yritysverkostoista, sitoutuneen ja osaavan työvoiman hankkimisesta sekä liiketoiminnan kehittämisen ratkaisuista.

Hyödynnä sijoittumispalvelumme ja asiantuntijoidemme aluetuntemus. Tarjoamme palvelua seudulla toimiville ja alueesta kiinnostuneille yrityksille ja yhteisöille kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa.

Yrityksen terveyttäminen ja muutostilanteet

Haastavissa muutostilanteissa tarjoamme yrittäjälle henkilökohtaisen ja luottamuksellisen keskustelukumppanin. Yhdessä etsimme uuden suunnan yrityksen toimintaan ja mahdolliset ratkaisuvaihtoehdot. Älä jää yksin ongelmien keskellä, ota meihin yhteyttä!

Autamme yrittäjää kartoittamaan yrityksen tilanteen ja eri etenemisvaihtoehdot. Yrityksen tilanteesta riippuen vaihtoehtoja voivat olla esim. yritystoiminnan jatkomahdollisuuksien ja toimintaedellytysten selvittäminen, yrityssaneeraus tai toiminnan hallittu alasajo. Etsimme käyttöösi osaavat asiantuntijat ja selvitämme eri rahoitus- ja tukimuodot yrityksesi kannattavuuden ja kasvun tukemiseen.

Myös Varsinais-Suomen Työ- ja elinkeinotoimiston palvelut ovat alueen yritysten käytettävissä. Työ- ja elinkeinotoimisto antaa tietoa mm. muutosturvaan, työttömyysturvaan ja henkilöstön työnhakuun liittyen. Neuvonta on maksutonta. Työ- ja elinkeinotoimisto järjestää tarvittaessa infotilaisuuksia työnantajan tiloissa. Työ- ja elinkeinotoimisto voi olla myös järjestämässä lomautusajalle ammattitaitoa nostavia koulutuksia, joissa lomautettua tai irtisanottua henkilöstöä koulutetaan hyödyntämällä ELY-keskuksen tukemaa yhteishankintakoulutusta.

Ota yhteyttä:

Elinkeinoasiantuntija
Jaakko Salmi
jaakko.salmi@marttila.fi
044 744 9280