Loading...

Teknisen toimen palvelupyynnöt

Teknisen toimen palvelupyynnöt2024-05-10T10:48:18+03:00

Teknisen toimen palvelupyynnöt

Marttilan kunnalla on käytössä huollon toiminnanohjausjärjestelmä, johon voit jättää sähköisen palvelupyynnön alla listatuilla lomakkeilla, lomakkeet toimivat myös mobiililaitteilla. Palvelupyyntölomakkeelle voit liittää kuvia tai muita tiedostoja ja saat halutessasi palvelupyynnön tilamuutokset sähköpostiisi.

Yleiset palvelupyynnöt; häiriö- ja vikailmoitukset, turvallisuushuomiot, parannusehdotukset ja palaute koskien kaavatietä, katuvaloja, kunnan puisto- ja urheilualueita, kiinteistöjä tai vesihuoltoa (linkki lomakkeeseen)

Kunnan toimintakiinteistöä tai urheilualueita koskevan palvelupyynnöt; häiriö- ja vikailmoitukset, parannusehdotukset ja palaute (linkki lomakkeeseen)

Kunnan vuokra-asuntojen palvelupyynnöt; vuokra-asunnon, sen rakennuksen tai ulkoalueen häiriö- ja vikailmoitukset ja palaute (linkki lomakkeeseen)

Marttilan kunnan kiirepäivystys virka-ajan ulkopuolella

Marttilan kunnassa on käytössä virka-ajan ulkopuolella toimiva päivystys, joka koskee kunnan kokonaan omistamia vuokra-asuntoja, toimitiloja ja ulkoalueita sekä vesilaitosta.

Päivystysaika on ma-to klo 16.00-8.00 ja perjantaista klo 14.15 lähtien maanantaiaamu klo 8.00 asti. Tänä aikana marttilalaiset yrittäjät hoitavat kiireelliset, välittömiä toimia vaativat päivystystehtävät.

Oven avauksesta tullaan jatkossa normaalin virka-ajan ulkopuolella laskuttamaan 50 €. Tämä koskee niin asukkaita kuin kaikkia kunnassa toimivia yhdistyksiä, järjestöjä sekä yrityksiä.

Kiirepäivystyksen puhelinnumero on 044-7449 229.

Lisätietoa päivystyksestä rakennus- ja kiinteistöpäällikkö Jarkko Vihtonen, 044 7449520

Go to Top