Loading...

Liikunta

Liikunta2020-01-28T16:35:54+02:00

Liikuntavinkkejä kotiin

Liikuntaharjoitteita ja vinkkejä kotona harjoitteluun julkaistaan viikottain täällä: https://marttila.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/liikuntavinkkeja-kotiin/ . Omasta hyvinvoinnista ja kunnosta on tärkeä pitää huolta. Harjoitteet ovat ryhmäliikuntaohjaajien ja vapaa-aikasihteerin suunnittelemia. Kaikille tsemppiä kotona treenaamiseen!  

Saviseutu liikkuu pyöräily- ja hiihtokampanja

SAVISEUTU LIIKKUU PYÖRÄILYKAMPANJA ALKAA 1.4.2020-31.8.2020 Suosittelemme kaikkia kirjaamaan kilometrit sähköisesti, kilometrit pääset kirjaamaan täältä: Ilmoita pyöräilytuloksesi tästä! Matkan voi suorittaa polkupyörällä, sähköpyörällä, tandempyörällä tai kickbikella tai jopa kävellen, hölkäten tai rullaluistellen. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan [...]

Yleishyödyllisten yhdistysten sekä liikunta- ja nuorisotoimen yhdistysten avustushakemusten jättöaikaa on pidennetty 30.6.2020 saakka.

KUULUTUS Yleishyödyllisten yhdistysten sekä liikunta- ja nuorisotoimen yhdistysten avustushakemusten jättöaikaa on pidennetty 30.6.2020 saakka. Hakemusten jättöaikaa on pidennetty kokouksien siirtokehotuksen johdosta. Viimeistä jättöpäivää siirretään tarvittaessa lisää myöhemmin. Tämän johdosta myös avustuspäätökset siirtyvät kesän jälkeen tehtäviksi. [...]

Liikuntaryhmien ja kuntosalin maksujen hyvittäminen

Kevätkauden 2020 liikuntaryhmien ja kuntosalin osallistumismaksut ehdittiin laskuttaa ennen koronavirustilanteesta johtuvia keskeytyksiä. Laskut pyydetään maksamaan normaalisti. Ylimääräinen maksuosuus huomioidaan hyvityksenä syyskauden 2020 osallistumismaksuissa. Niiden osalta, jotka eivät osallistu toimintaan syyskaudella, ylimääräinen maksuosuus palautetaan jälkikäteen, kun [...]

Hyvinvointilautakunta palkitsi menestyneitä urheilijoita

17.1.2020 Perinteisessä palkitsemistilaisuudessa palkittiin vuonna 2019 menestyneitä paikallisia urheilijoita. Stipendin saaneet urheilijat: Wilhelmiina Mäkelä, Ilona Vuori, Ada Jokinen, Jere Ounaslehto, Saimi Koskivainio, Roosa Korpiaho, Sara Pihlava ja Erika Pihlava.

Liikuntapalvelut

17.1.2020

HYVINVOINTILAUTAKUNTA PALKITSI MENESTYNEITÄ URHEILIJOITA

Perinteisessä palkitsemistilaisuudessa palkittiin vuonna 2019 menestyneitä paikallisia urheilijoita. Stipendin saaneet urheilijat: Wilhelmiina Mäkelä, Ilona Vuori, Ada Jokinen, Jere Ounaslehto, Saimi Koskivainio, Roosa Korpiaho, Sara Pihlava ja Erika Pihlava.

VAPAA-AIKATOIMISTO

Härkätie 773, 21490 Marttila

vapaa-aikasihteeri
puh. 044 744 9410

laitosmies-kentänhoitaja Markku Prusila
puh. 044 744 9412

Linkkilista

Marttilan Murto on vuonna 1906 perustettu yleisseura, jonka pääurheilumuodot ovat hiihto, yleisurheilu ja palloilu.
Kotisivut (http://marttilanmurto.sporttisaitti.com/)

Rasti88 ry on vuonna 1988 perustettu Auranmaalla toimiva suunnistuksen erikoisseura
Kotisivut (http://www.rasti88.fi/)

Heikolan Kyläseura
Kotisivut (http://www.heikolankylaseura.com)

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry (LiikU) on edunvalvonta- ja palvelujärjestö, jonka toiminnan tarkoituksena on edistää liikunnan harrastamista Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa.
Kotisivut (http://www.liiku.fi/)

Suomen Urheiluliiton toiminnan tarkoituksena on innostaa ja palvella jäseniään tuottamaan kansainvälisesti menestyviä yleisurheilijoita sekä laadukasta, arvostettua ja koko yhteiskunnan kattavaa yleisurheilutoimintaa lapsi-, nuoriso-, kilpa- ja huippu-urheilijoiden sekä harrastajaliikkujien ja urheilun seuraajien tarpeisiin.
Kotisivut (http://www.sul.fi/)

Varsinais-Suomen yleisurheilu ry
Kotisivut (http://www.varsy.net/)

Suomen Hiihtoliitto vastaa lajiensa monipuolisesta toiminnasta, laajasta harrastuksesta sekä kansainvälisestä menestyksestä
Kotisivut (http://www.hiihtoliitto.fi)

Suomen Liikunta ja Urheilu ry SLU, Finlands Idrott rf FI on liikuntajärjestöjen katto-, palvelu- ja yhteistyöorganisaatio, jonka tärkein tehtävä on liikunnan ja urheilun kansalaistoiminnan elinvoiman edistäminen.
Kotisivut (http://www.slu.fi)