Loading...

Liikunta

Liikunta2022-08-23T09:12:21+03:00

Liikuntapalvelut tiedottaa

Kevät etenee vauhdilla ja lisääntynyttä energiaa pääsee kuluttamaan mm. seuraavissa paikoissa: Tenniskenttä - verkot paikoillaan Pesäpallokenttä - pelikunnossa Palaisten sauna lämmin ti & pe klo 15-20 - kevään viimeinen kerta 12.5. Liikennepuisto aukeaa ti 16.5.

Palaisten sauna – poikkeuksellinen aloitusaika 14.4.2023

Perjantaina 14.4.2023 Caruna suorittaa alueella huolto- ja kunnostustöitä. Tämän johdosta sauna saadaan lämpiämään vasta normaalia myöhemmin. Sauna laitetaan päälle heti sähkön palauduttua ja toivottavasti hieman klo 16 jälkeen sauna on jo lämmin. Tiistaina 11.4. sauna [...]

Talvilomalla viikolla 8 tapahtuu

Nuorisotila Huvila avoinna maanantaina ja perjantaina klo 15-21 (3.-6. lk kotiin klo 18) Tiistaina Marttilan Talvirieha Keskiviikkona Among Us livepelit Ilmoittautuminen ti 21.2. klo 17 menneessä QR-koodilla tai https://link.webropol.com/ep/marttilanlivepelit220223 Torstaina laskettelureissu Vihti Ski Centeriin Sitova [...]

Liikuntapalvelut

17.1.2020

HYVINVOINTILAUTAKUNTA PALKITSI MENESTYNEITÄ URHEILIJOITA

Perinteisessä palkitsemistilaisuudessa palkittiin vuonna 2019 menestyneitä paikallisia urheilijoita. Stipendin saaneet urheilijat: Wilhelmiina Mäkelä, Ilona Vuori, Ada Jokinen, Jere Ounaslehto, Saimi Koskivainio, Roosa Korpiaho, Sara Pihlava ja Erika Pihlava.

VAPAA-AIKATOIMISTO

Härkätie 773, 21490 Marttila

vapaa-aikasihteeri
puh. 044 744 9410

laitosmies-kentänhoitaja Kalle Kraappa
puh. 044 744 9412

Linkkilista

Marttilan Murto on vuonna 1906 perustettu yleisseura, jonka pääurheilumuodot ovat hiihto, yleisurheilu ja palloilu.
Kotisivut (http://marttilanmurto.sporttisaitti.com/)

Rasti88 ry on vuonna 1988 perustettu Auranmaalla toimiva suunnistuksen erikoisseura
Kotisivut (http://www.rasti88.fi/)

Heikolan Kyläseura
Kotisivut (http://www.heikolankylaseura.com)

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry (LiikU) on edunvalvonta- ja palvelujärjestö, jonka toiminnan tarkoituksena on edistää liikunnan harrastamista Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa.
Kotisivut (http://www.liiku.fi/)

Suomen Urheiluliiton toiminnan tarkoituksena on innostaa ja palvella jäseniään tuottamaan kansainvälisesti menestyviä yleisurheilijoita sekä laadukasta, arvostettua ja koko yhteiskunnan kattavaa yleisurheilutoimintaa lapsi-, nuoriso-, kilpa- ja huippu-urheilijoiden sekä harrastajaliikkujien ja urheilun seuraajien tarpeisiin.
Kotisivut (http://www.sul.fi/)

Varsinais-Suomen yleisurheilu ry
Kotisivut (http://www.varsy.net/)

Suomen Hiihtoliitto vastaa lajiensa monipuolisesta toiminnasta, laajasta harrastuksesta sekä kansainvälisestä menestyksestä
Kotisivut (http://www.hiihtoliitto.fi)

Suomen Liikunta ja Urheilu ry SLU, Finlands Idrott rf FI on liikuntajärjestöjen katto-, palvelu- ja yhteistyöorganisaatio, jonka tärkein tehtävä on liikunnan ja urheilun kansalaistoiminnan elinvoiman edistäminen.
Kotisivut (http://www.slu.fi)

Go to Top