Ranta, pukukopit ja eräreitistö ovat aina yleisessä käytössä. Yleisövuorolla (tai yksityiskäytöllä) tarkoitetaan saunan aukioloa ja saunarakennuksen yhteydessä olevien tilojen käyttöä.

Sijanti

Palaisten uimapaikka sijaitsee Marttilan keskustasta noin 4 km Härkätietä Kosken suuntaan (Palaistentie 436). Härkätiellä on oikealle viitta Palainen ja Eräreitistö. Tästä risteyksestä lähtee opastettu 4,2 km:n reitti uimarannalle (karttalinkki). Alueella on hiekkakuopasta muotoiltu uimapaikka ja saunamaja.

Yleisövuoro

1.9. alkaen tiistaisin ja perjantaisin klo 15-20.
Saunamaksu 3€/kerta, maksu käteisellä tai lipukkeella paikanpäällä. 25€/10 kertaa, kymppilipukkeita ostettavissa korttimaksulla Marttilan kirjastolta tai kunnanviraston keskustoimistosta korttimaksulla, liikuntaeduilla tai laskulla.

Saunan siivouksesta ja sulkemisesta vastaavat käyttäjät. Vapaaehtoisia tarvitaan iltaisin saunan sulkijoiksi, jotta saunaa voidaan pitää auki! Varaa itsellesi sopivat sulkuvuorot Palaisten saunarakennuksen oleskelutilasta löytyvästä listasta. Toivomme jokaisen vakiokäyttäjän ottavan vähintään kaksi sulkuvuoroa kauden aikana. Sulkuvuoron ottamalla mahdollistat omalta osaltasi, että saunaa pystytään pitämään auki kaksi kertaa viikossa!

Sulku-/siivousvuoroon kuuluu paikkojen siistiminen, lattian ja lauteiden peseminen sekä kuivaaminen lastalla, mahdollisten tavaroiden sisälle tuonti, roskien vienti ulkoroskikseen, valojen sammutus ja ovien lukitseminen. Sauna toimii ajastimella ja menee itsestään pois päältä.

Varaus yksityiskäyttöön

Palaisten saunaa voi varata yksityiskäyttöön keskiviikkoisin ja torstaisin. Varauksen hinta on 40€/3h (touko-elokuu 30€/3h). Tee varaus täällä: https://juliusvaraus.fi/julius/faces/public/calendar.jspx?targetId=3794

Avain tulee noutaa varauspäivänä Marttilan kunnanvirastolta aukioloaikoina, jos ei toisin erikseen sovita. Avainta hakiessa varaajan tulee täyttää yhteystietolomake laskutusta varten, samalla saat mukaasi ohjeet Palaisten uimarannalla toimimisesta. Avain tulee palauttaa kunnanviraston lukolliseen postilaatikkoon saman illan aikana. Varaus on tehtävä vähintään 2 vuorokautta ennen ajankohtaa.

Tietoa vuokraajille:
  • Palaisten sauna, yksityinen käyttö kesäkaudella (touko-elokuu) 30€/3h ja talvikausi 40€/3h.
  • Vuokraus koskee vain saunarakennusta, ranta on aina yleisessä käytössä.
  • Vuokraus on tehtävä viimeistään kaksi arkipäivää aiemmin. Vuokraus onnistuu ylläolevan linkin kautta. Huomioithan, että vapaa-aikapäällikön työnkuvaan kuuluvat myös iltavuorot, joten varmimmin saat yhteyden iltapäivän aikana.
  • Vuokraajan tulee noutaa avain kunnanvirastolta keskustoimistosta ma-ke klo 9:00-16:00, to klo 9:00-17:00, pe klo 10:00-14:00 tai erikseen sovittuna ajankohtana (ei pyhäpäivät). Maksu suoritetaan kortilla, laskuna tai liikuntaseteleinä.
  • Vuokraajan tulee tehdä lähtiessään pieni loppusiivous ja jättää paikat siistiin kuntoon. Lisätiedot siivouksesta saat hakiessasi avainta.
  • Kiuas on säädetty ajastimella, mutta vuokraajan tulee lähtiessään sammuttaa valot ja lukita ovet.

Tiedustelut ja vuokraus vapaa-aikatoimesta

puh 044 7449410, anniina.bergfors@marttila.fi

Karttaote

Tiedosto Lisäyspäivä Lataukset
pdf Uimavesitutkimus 25.1.2024 6.2.2024 14:45 66