Auran, Kosken Tl, Marttilan ja Pöytyän kunnat muodostavat ympäristönsuojelun yhteistoiminta-alueen, jonka asukasluku on noin 18 000. Kosken Tl kunta vastaa ympäristönsuojelun palvelun järjestämisestä näiden kuntien alueilla. Ympäristönsuojelu hoitaa ympäristönsuojelulainsäädännön edellyttämiä tehtäviä. Ympäristönsuojelu toteuttaa lupakäsittelyä, neuvoo ympäristönsuojeluun liittyvissä asioissa, osallistuu viranomaisten väliseen yhteistyöhön ja suorittaa kohteidensa valvontaa. Ympäristönsuojelun toiminnot on sijoitettu Kosken Tl kunnantalolle ja ympäristönsuojeluviranomaisena toimii ympäristönsuojelulautakunta.

Ympäristönsuojelutarkastajan päävastuualueena on ympäristönsuojelun valvontatyö, lupavalmistelu ja alaan liittyvä ohjaus ja neuvonta. Työparina toimii johtava ympäristönsuojelutarkastaja, joka vastaa lautakunnan esittelystä, lupakäsittelystä ja muista hallintoon liittyvistä tehtävistä. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Viran pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Suomen kielen kirjallisen ja suullisen taidon osaamisvaatimuksena hyvä taso. Tehtäväkohtainen palkkaus on 3 387,17 €/kk.

Työaika 36,25 h; KVTES toimistotyöaika.
Virka täytetään aikaisintaan 22.2.2024 alkaen. Viran täytössä käytetään 6 kk koeaikaa. Aloitusajankohdasta voidaan joustaa.

Tekniselle toimelle osoitetut hakemukset on toimitettava sähköisesti 17.1.2024 kello 10.00 mennessä osoitteeseen tekninentoimi@koski.fi

Haastattelut toteutetaan 25.1. sekä 26.1.2024, erikseen valikoiduille hakijoille.

Meillä viihdytään, nauretaan sekä pidetään huolta työntekijöistä. Tarjoamme työntekijöillemme ilmaiset ryhmäliikuntatunnit, avantouinnit sekä kuntosalikäynnit.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Mikko Salmi, 044 744 1128