OX2 JÄRJESTÄÄ YLEISÖTILAISUUDEN MARTTILAAN SUUNNITELLUSTA KANTINKULMAN AURINKOVOIMALASTA 8.2. KLO 17.00 KUOKANTALOLLA
Tietoa Kantinkulman hankkeesta
OX2:n suunnitteilla oleva Kantinkulman aurinkovoimahanke sijaitsee Marttilan kunnassa. Hankealue on kooltaan noin 55 hehtaaria ja hankkeen yhteenlaskettu kokonaisteho on arviolta 40 MWp. Valmistuttuaan aurinkovoimapuiston vuosittainen energiantuotanto on arviolta 44 GWh, joka vastaa lähes 3 000 omakotitalon vuosittaista sähkönkulutusta (15 000 KWh/ kotitalous).
Kantinkulman aurinkovoimahankkeessa toteutettiin vuoden 2023 aikana luontoselvityksiä sekä ympäristövaikutusten arviontiin liittyvä tarveharkinta. Hankkeen suunnittelu on nyt edennyt lupavaiheeseen, ja hankkeen luvitus aloitettiin toimittamalla joulukuussa 2023 Marttilan kunnan rakennusvalvontaan suunnittelutarveratkaisuhakemus sekä rakentamiseen liittyvät rakennuslupahakemukset. Kantinkulman aurinkovoimahankkeen suunnittelu ja luvitus pyritään saamaan valmiiksi vuoden 2024 aikana. Investointipäätös pyritään saamaan viimeistään vuoden 2025 alussa. Tavoitteena on päästä aloittamaan rakennustyöt heti tämän jälkeen vuonna 2025. Arvioidun aikataulun mukaan aurinkovoimala otettaisiin käyttöön rakennustöiden valmistuttua vuonna 2026. Lisätietoa Kantinkulman hankkeesta löytyy hankesivuilta: www.ox2.com/fi/suomi/hankkeet/kantinkulma/
OX2 haluaa pitää paikalliset asukkaat, yritykset ja muut toimijat tietoisina siitä, mitä suunnittelee, missä aikataulussa etenee ja milloin asioihin on paras hetki ottaa kantaa.
OX2 järjestää avoimen yleisötilaisuuden Marttilassa helmikuun alussa torstaina 8.2. klo 17 alkaen. Kuokantalolla, Marttilantie 18, 21490 Marttila
Yleisötilaisuudessa OX2 esittee Kantinkulman aurinkovoimahanketta, kertoo OX2:n toiminnastaan ja vastaa kuulijoita askarruttaviin hanketta ja yritystä koskeviin kysymyksiin. Paikalla ovat keskustelemassa OX2:n edustajat. Tilaisuus aloitetaan kahvitarjoilulla klo 17:00 ja hankkeen esittely pyörähtää käyntiin klo 17:30. Toivomme, että mahdollisimman moni pääsee osallistumaan tilaisuuteen!
HALUATKO LISÄTIETOA KANTINKULMAN HANKKEESTA, tilaa uutiskirje hankkeesta: