Varsinais-Suomen hyvinvointialueen sotepalvelujen strategian valmistelu etenee. Olemme avanneet kaikille varsinaissuomalaisille avoimen kyselyn. Vastaamalla autat palvelujen valmistelutyössä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen valmistelu on täydessä käynnissä. Hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämiseksi haluamme nyt kuulla tulevan hyvinvointialueen asukkaita. Toivomme suunnittelutyöhön aivan kaikkien varsinaissuomalaisten osallistumista.

Kysely kartoittaa vastaajien näkemyksiä sosiaali- ja terveyspalvelujen nykytilasta, palveluiden toimivuudesta ja kehitystarpeista.

– Toivomme saavamme hyvän kokonaiskuvan siitä, miten varsinaissuomalaiset näkevät sosiaali- ja terveyspalveluidemme nykytilan. Haluamme myös kuulla, mitä kehitettävää vastaajat tunnistavat ja minkälaisia asioita he sosiaali- ja terveyspalveluissa arvostavat, hyvinvointialueen palveluiden järjestämisen hankejohtajat Sirpa Rantanen ja Katariina Kauniskangas kertovat.

Teemme yhdessä tulevaa Varsinais-Suomen hyvinvointialuetta

Kysely toteutetaan avoimena verkkokyselynä ja se on suunnattu kaikille tulevan hyvinvointialueen asukkaille. Kyselyn tärkein tavoite on Varsinais-Suomen hyvinvointialueen sotepalvelujen palvelustrategian luominen.

– Palvelustrategiassa kuvaamme hyvinvointialueen järjestämisvastuulle kuuluvien sosiaali- ja terveyspalvelujen tavoitteet. Haluamme ottaa huomioon asukkaiden tarpeet ja alueemme olosuhteet sekä palvelujen saatavuuden ja saavutettavuuden. Tarvitsemme työmme tueksi alueella asuvien ihmisten ja yhteistyökumppaneidemme näkemyksiä. Teemme kaikki yhdessä tulevaa Varsinais-Suomen hyvinvointialuetta, Rantanen ja Kauniskangas kiteyttävät.

Miksi minun kannattaisi vastata kyselyyn?

Sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa tulevan hyvinvointialueemme sosiaali- ja terveyspalvelujen tavoitteisiin. Voit kertoa meille, mitä asioita sinusta palveluissa tulisi muuttaa tai uudistaa ja mikä sinulle on tärkeää. Vastauksesi ovat meille tärkeitä.

Vastaa kyselyyn. https://link.webropolsurveys.com/S/53628C7EAB1486AF

Löydät linkin kyselyyn myös hyvinvointialueen väliaikaiselta verkkosivulta https://vshyvinvointialue.fi Vastausaikaa on 31.1.2022 saakka.

Lisätietoja:

Hankejohtaja Sirpa Rantanen, puh. 050 5934050
Hankejohtaja Katariina Kauniskangas, puh. 050 5529240