VARHAISKASVATUKSEN ERITYISOPETTAJAN TYÖSUHDE

 

Marttilan kunnan varhaiskasvatuspalveluissa on avoinna vakituinen varhaiskasvatuksen erityisopettajan työsuhde Kisarinteen päiväkodissa alkaen 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan. Työaika on 40%.

 

Kisarinteen päiväkotiin kuuluu kolme yksikköä: Touhula, Kisarinteen päiväkoti ja Esikoulu. Touhulassa on 0-3 vuotiaita lapsia ja Kisarinteen päiväkodissa 3-5 vuotiaita lapsia. Kisarinteen päiväkodin yksiköt sijaitsevat Marttilan keskustan tuntumassa, lähellä toisiaan. Päiväkodin lähellä on erittäin hyvät mahdollisuuden monipuoliseen toimintaan: metsä, urheilukenttä, liikuntasalo, liikennepuisto ja leikkipuisto.

 

Marttilan maantieteellinen sijainti on loistava, sillä puolen tunnin säteellä sijaitsevat suuremmat kaupungit: Turku, Salo ja Forssa. Marttilassa pääset työskentelemään maaseudun luonnonläheiseen ympäristöön, josta heijastuu maaseudun rauha ja positiivisuus.

 

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja vastaa yhteistyössä kasvatushenkilöstön kanssa ryhmän tukea tarvitsevien lasten varhaiskasvatuksen pedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä ja arvioinnista. Keskiössä ovat lasten tarpeet ja turvallinen ympäristö, jossa lapset oppivat uutta, kasvavat ja kehittyvät omien vahvuuksien ja taitojen mukaan. Työtehtävissä tarvitaan hyvää pedagogista osaamista, kehittämismyönteisyyttä, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta.

 

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävään on varhaiskasvatuslain 540/2018 30§:n mukainen kelpoisuus.

 

Tarjoamme kehittämismyönteisen organisaation, jossa arvostetaan yhteisöllisyyttä sekä positiivista ja avointa työilmapiiriä.

 

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6§ 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.

 

Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa.

 

Palkkaus määräytyy KVTES:in mukaan.

 

Vapaamuotoinen työhakemus ja CV lähetetään pe 24.9 klo 12 mennessä sähköpostiosoitteeseen: miia.hakki@marttila.fi. Lisätietoja numerosta: 044 744 9320 (Miia Häkki) tai 044 484 9910 (Satu Virtanen).

 

Tervetuloa työskentelemään mukaansatempaavaan Marttilaan!

Tiedosto Lisäyspäivä Tiedostokoko Lataukset
pdf Varhaiskasvatuksen erityisopettajan työsuhde 6.9.2021 14:39 118 kt 6