Marttilan uusi sosiaali- ja terveysasema otetaan käyttöön maanantaina 1.11. osoitteessa Kirkkotie 2.

Virallisia avajaisia ja avoimien ovien päivää vietetään maanantaina 14.11. klo 10-14.
Sosiaali- ja terveysaseman tulee vihkimään käyttöön valtiovarainministeri Annika Saarikko.

Avajaisten yhteydessä sosiaali- ja terveysasemalla on avoimet ovet klo 10-14.

Marttilan uusi sosiaali- ja terveysasema on käytännön sovellus sosiaali- ja terveyspalveluiden aidolle integraatiolle ja hyvinvointialueuudistuksen tavoitteiden toteuttamiselle pienen kunnan mittakaavassa.

Uudella sosiaali- ja terveysasemalla on oma kokonaisuutensa lapsiperheiden palveluille ja erityisen hyvät ja toimivat tilat perhepalveluille. Lapsiperheiden perhetyötä tehdään pääasiassa perheiden kodeissa, mutta uudet tilat mahdollistavat viihtyisät ja kodinomaiset tapaamiset jatkossa myös perhekeskuksessa.

Uuden sosiaali- ja terveysaseman hanke on erinomainen osoitus yksityisen toimijan kanssa tehtävästä hyvästä yhteistyöstä ja toisaalta ripeästä kunnallisesta päätöksenteosta. Idea Marttilan uudesta sote-asemasta syntyi maaliskuussa 2022. Kun suunnitelma oli havaittu toteuttamiskelpoiseksi, eteni päätöksenteko sekä Marttilassa että terveyspalveluiden osalta Liedossa ripeästi. Kiinteistön omistajat sekä tulevat käyttäjät olivat alusta asti hankkeen suunnittelussa mukana ja myös Varsinais-Suomen hyvinvointialueelta asiassa kannustettiin etenemään. Muutostyöt pääsivät alkamaan heinäkuun alussa ja nyt tilat ovat valmiina käyttöönotettavaksi.

Lämpimästi tervetuloa avajaistilaisuuteen!