KUNNANHALLITUS JULISTAA HAETTAVAKSI TOIMISTOSIHTEERIN työsuhteen

Haemme toimistosihteeriä Marttilan kuntaan yleishallintoon. Tehtävä alkaa 7.12.2021 tai sopimuksen mukaan.  Tehtävä on määräaikainen 28.2.2023 saakka. Toimistosihteerin tehtäviin kuuluu erilaisia yleishallinnon toimistotehtäviä, mm. kunnanviraston neuvontapuhelin ja asiakaspalvelu, kunnan pankki- ja postiasiat, kahvitukset, kuntatiedotteen kokoaminen, tiedotusasioita, toimistotarviketilaukset ja laskujen käsittelyä. Toimistosihteeri toimii myös vaalitoimitsijan tehtävissä. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva toimistoalan koulutus.

Eduksi luemme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä. Asiakaspalvelutaidot, viestintätaidot, yhteistyökyky, tarkkuus, vastuullisuus, oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelyote sekä tietotekniset taidot ovat perusedellytyksiä tehtävän menestykselliselle hoitamiselle. Arvostamme joustavuutta ja kykyä mukautua uusiin tilanteisiin.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Kuukausipalkka on 1160 €/kuukausi (55 % työajalla).  Työaika on noin 20 h/vko. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Marttilan kunta on savuton kunta. Henkilökuntaetuna Marttilan kunta tarjoaa työntekijälle erilaisia etuja liikunta- tai kulttuuritoimintaan. Myös hyvät ja kattavat työterveyshuollon palvelut ovat työntekijän käytettävissä.

Hakemukset täytetään Kuntarekryn kautta. Kuntarekryn työavain on 395849. Hakuaika päättyy 1.12.2021 klo 13.00.

Lisätietoja: hallintojohtaja Heini Luoma p. 044 744 9210 tai heini.luoma(a)marttila.fi

17.11.2021

KUNNANHALLITUS