Tervetuloa mukaan tekemään uutta ja vastaamaan Meidän Marttila -strategiakyselyyn!

Marttilan kunnan toimintaa ohjaavaa kuntastrategiaa päivitetään parhaillaan. Päivitystyöhön ovat kaikki tervetulleita osallistumaan!
Helppo keino osallistua, on vastata Meidän Marttila -strategiakyselyyn. Kysely on avoinna 1.7.2022-31.8.2022.

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä.

Tervetuloa vastaamaan!

Kuntastrategia ohjaa kunnan toiminnan tulevaisuuden suuntaa ja toimii arkijohtamisen ja päätöksenteon peruskivenä. Vuosittaiset toimintasuunnitelmat pohjautuvat strategiaan ja arkisella toiminnalla pyritään edistämään strategian toteutumista. Kunnan toimintaa ohjaavat arvot, jotka vahvistetaan strategiatyön yhteydessä.

Marttilan kunnan nykyinen strategia on tullut voimaan vuonna 2019. Strategia on saatu onnistuneesti osaksi käytäntöä ja moni strategian tavoite on myös vuosien saatossa toteutunut tai ainakin edennyt. Uusi kunnanvaltuusto aloitti työskentelynsä elokuussa 2021 ja lisäksi kuntien toimintaympäristössä ja tehtäväkentässä on edessä niin isoja muutoksia, että strategiaa on tässä vaiheessa tarpeen päivittää.

Strategian päivitystyötä ohjaa kunnan laajennettu johtoryhmä. Strategiaa työstetään vuoden 2022 aikana monin tavoin ja käymme keskustelua yhdessä kuntalaisten, kunnan työntekijöiden, yrittäjien kuin luottamushenkilöidenkin kanssa.

Tähän strategiakyselyyn toivomme vastauksia koko kuntayhteisön jäseniltä: kuntalaisilta, yrittäjiltä, yhdistysväeltä, kunnan työntekijöiltä, Marttilassa muualta töissä käyviltä, Marttilassa vapaa-aikaa viettäviltä ja matkailijoiltakin.

Elokuussa, 24.8. klo 16-18 järjestetään kirjaston pihalla strategiakahvit. Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan Marttilan tulevaisuuden suunnasta silloin kasvotusten!