Kunnan ryhmäliikunnat alkavat viikolla 37, poikkeuksena sulkapallovuorot alkavat syyskuun alusta ja vapaaehtoisten ohjaamat ryhmät ovat saaneet luvan aloittaa viikosta 36 alkaen. Ilmoittautuminen maksullisiin ryhmiin alkaa 22.8.2022. klo 12:00 täällä: https://marttila.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/liikuntaryhmat/. Kunnan sivuilta voit ilmoittautua vain kunnan ryhmiin!

Matalankynnyksen kuntotreeni on kunnan tarjoama ammattilaisen ohjaama ilmainen ryhmäliikuntatunti paikallisen hyvinvoinnin tukemiseksi! Rohkeasti mukaan testaamaan!

Hinnat:

Aikuisten ryhmät 35€/syyskausi

Aikuisten 40min tai alle kestävät ryhmät 25€/syyskausi

Varttuneen väen ryhmät ja lasten ryhmät 25€/syyskausi

Nuorten lyhyt kuntosalikurssi 10€/syyskausi

Vapaaehtoisten vetämät ryhmät 0€/syyskausi

Matalankynnyksen kuntotreeni 0€/syyskausi

Lisätiedot kuntosaliryhmistä:

Kuntosaliryhmä -vapaat painot: Haluatko oppia kyykkäämään kunnolla, tai tavoitteletko 100 kg:n maastavetoa? Tämä tunti on hieman rankempi kokonaisuus, tunnin sisältö keskittyy perus- ja maksimivoiman kasvattamiseen. Tunnilla käytetään myös vapaita painoja ja harjoitellaan oikeanlaisia nostotekniikoita.

Circuit: Harjoitteita tehdään pidemmillä sarjoilla ja usein omaan tahtiin kellon kanssa. Osallistuja pystyy tekemään liikkeitä oman tason mukaan. Liikkeitä tehdään enimmäkseen kuntosalilaitteilla.

Varttuneiden kuntosaliryhmä: Monipuolinen koko kehon treeni varttuneelle väelle lihaskunnon kehittämiseen ja ylläpitoon.

Nuorten kuntosaliryhmä: Haluaisitko oppia, miten kuntosalilla treenataan? Opi käyttämään laitteita ja treenaamaan oikein, jotta saat kehitystä aikaan. Ryhmä sopii aloittelijalle ja myös pidempään treenanneille nuorille, jotka kaipaavat lisävinkkejä omaan harjoitteluun. Otetaan yhdessä tekniikat haltuun! Näillä vinkeillä pääset kuntosalitreenaamiseen kiinni. Ryhmä tarkoitettu 13-18-vuotiaille nuorille.