Tervetuloa hoitamaan terveyttäsi ja hyvinvointiasi Omaoloon!

OMAOLO-logo_lapinakyva_tausta.png

Omaolosta löydät sosiaali- ja terveyspalvelut yhdestä paikasta, nopeasti ja esteettömästi, ympäri vuorokauden -vaikka kotisohvalle! Omaolon antamat suositukset ovat aina henkilökohtaisia ja ne perustuvat ajantasaisimpaan tieteelliseen näyttöön.

Oirearvio auttaa, kun sinulla on yksittäinen terveyteen liittyvä ongelma. Vastaustesi perusteella saat toimintasuosituksen ja ohjeet miten toimia.

Täytä sähköinen Omaolo-oirearvio, jos sinulla on virtsatieinfektio-, hengitystieinfektio- tai alaselän vaivaa. Oirearvion avulla saat helposti ja luotettavasti tietoa hoidon tarpeesta ja kiireellisyydestä. Oirearvio myös ohjaa tarkoituksenmukaisen avun piiriin.

Oirearvion täytettyäsi saat vastaustesi perusteella toimintasuosituksen, joka perustuu lääketieteellisen tietokannan hoitosuosituksiin.

Halutessasi voit lähettää saamasi oirearvion eteenpäin ammattilaiselle, jolloin saat paikallisen toimintaohjeen. Terveydenhuollon ammattilainen käy oirearviosi läpi ja ottaa sinuun tarpeen mukaan yhteyttä.

Virtsatietulehdusta koskeva oirearvio on tarkoitettu 18 – 65 -vuotiaille naisille ja sen kautta voi saada tarvittaessa myös sähköisen reseptin lääkehoidon aloittamiseksi.

Päivystystalo.fi