Lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaiset palvelut sosiaalitoimessa

Sosiaalihuoltolain mukaisia palveluja ovat mm. sosiaalityö, sosiaaliohjaus, tukihenkilötyö ja perhetyö.

Sosiaalihuoltolain mukaan voidaan tehdä palvelutarpeen arvio yhteistyössä asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa. Arviointiin otetaan mukaan mahdolliset muut asiakkaan kanssa toimivat viranomaiset, jotta tarvittava tuki parhaiten saadaan toimivaksi.

Palvelutarpeen arviointi perustuu monialaiseen, monipuoliseen ja puolueettomaan tietoaineistoon, jonka nojalla voidaan saada riittävästi tietoa, miten tukea lapsen ja hänen perheensä hyvinvointia niissä huolenaiheissa, missä tarvetta on.

Sosiaalihuoltolain mukaiset tukitoimet ovat tavoitteellisia ja siten sosiaalihuollon tarvetta arvioidaan tarvittaessa jo päätösten voimassaolon aikana ja viimeistään jatkosuunnitelmassa.

Yhteydenottolomake sosiaalihuoltolain mukaisen tuen tarpeen arvioimiseksi:
Sosiaalihuoltolain 35 §n mukainen ilmoitus henkilön palvelun tarpeesta
(pdf-tiedosto 52 kt)

Sosiaalityöntekijä
puhelinaika klo 9.00-10.00,
puh. 044 744 9335

Sosiaalitoimisto

Osoite:
Härkätie 773, 21490 MARTTILA

Sosiaalitoimistossa asiointi ajanvarauksen mukaan. Ajan voi tilata toimistosihteeriltä puh. 044 744 9315 kunnanviraston aukioloaikana tai kyseiseltä työntekijältä puhelinaikana klo 9.00-10.00.

Sosiaalipäivystys

Sosiaalipäivystykseen saa yhteyden hätäkeskuksen kautta puhelinnumerosta:
112

Virka-ajan ulkopuolella sosiaalipäivystykseen on myös suora puhelinnumero:
02 2626 003

Sosiaalipäivystystä järjestetään ympärivuorokautisen kiireellisen ja välttämättömän avun turvaamiseksi. Sosiaalipäivystyksen asiakkaita ovat kaikenikäiset kiireellisesti hoivaa, turvaa ja apua tarvitsevat.