Palaa tapahtuman pääsivulle

Heikolassa mäntymetsän siimeksessä Novapuun ammattipuuseppä valmistaa huolellisesti kestäviä sisustustuotteita arkeesi, kuten wc-tilan piensisustustuotteita, saippua-alusia sekä huonekaluja mittatilauksesta.

Puusepän vaimo toimii Saaren Taika -yrityksen toimitusjohtajana. Saaren Taika-tuotteet toimivat niin kodin siivouksessa kuin erityyppisten iho- ja hiuslaatujenkin hoidossa. Valikoimassa on laadukkaita kosmetiikka-, ekosiivous- ja sisustustuotteita.

Esimerkkejä tuotteista:
Suosittu Saaren Taika siivoussaippua puhdistaa vaikeat ja pinttyneetkin liat: ”En olisi uskonut, että Greippi-siivoussaippua tehoaa kalkkitahroihin näin hyvin! Mutta jo ensimmäisen jynssäyksen jälkeen suihkuhuoneen tummanruskeiden kaakeleiden valkoiset kalkkitahrat katosivat!”

Nopeasti vaikeisiin iho-ongelmiin avun tuoneet Saaren Taika tuotteet: ”Minulla oli paha akne vuosia, kunnes otin teepuusaippuan käyttöön. Näppylät kasvoilta, olkapäiltä ja selästä hävisivät todella lyhyessä ajassa. Käytän saippuaa nyt lähes päivittäin ja en voi olla tyytyväisempi tulokseen, ihan paras!”

”Miehen päänahan pelastus. Stressi kiusaa eniten hiuspohjaa, punottaa ja hilseilee ja kutisee. Muutaman Tyrni-kehäkukka shampoo käyttökerran jälkeen tilanne paljon rauhallisempi”

”Tyrni Luksus Spa saippualla couperosaihon punoitus on vähentynyt ja ihohuokoset näyttävät pienemmiltä”

Lue lisää palautteita verkkokaupastamme www.neitikuu.fi ja vakuutu!

Kurkkaa puusepän työnjälki kotisivuilla www.novapuu.fi