Koronasta johtuvien rajoitusten myötä kevään ryhmäliikuntakalenteriin on tullut suuria muutoksia, jotta mahdollistetaan liikuntaryhmien järjestäminen poikkeusoloista huolimatta. Ryhmien järjestämisessä on otettu huomioon uusimmat koronasuositukset. Poikkeusoloista johtuen Marttilan kunta järjestää liikuntaryhmiä etänä sekä ulkona. Lasten harrasteryhmät jatkuvat Martintalolla.

Ulkoryhmäliikuntaryhmät kokoontuvat Martintalon pääoven läheisyyteen, josta siirrytään treenialueelle. Ulkoryhmässä noudatetaan turvavälejä. Pukeuduthan tunnille sään mukaisesti.

Etäryhmät ohjataan Teams-viestintäalustan kautta ja ohjaus tapahtuu livenä. Jokainen osallistuja osallistuu tunnille kotoa käsin. Osallistumislinkki lähetetään aina saman päivän aikana ilmoittautuneiden sähköpostiin, jonka kautta osallistuja pääsee osallistumaan tunnille.

Isojen muutosten takia aikuisten ryhmiin ilmoittautumiset otetaan uudelle vastaan. Ilmoittautuminen alkaa 28.1.2021 klo 12:00, pääset ilmoittautumaan näiden sivujen kautta 28.1.2021 alkaen (linkki ei vielä toiminnassa). Ulkoryhmiin pääsee kokeilemaan ilmaiseksi ja ilman ilmoittautumista viikolla 4. Kaikki etäryhmät alkavat viikolla 5. Ryhmäliikuntatuntien viimeinen kokoontuminen on viikolla 18, talvilomaviikolla ei ole ryhmiä (vko 8).

Lasten ja nuorten Zumba-ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua uudelleen. Lasten ryhmät kokoontuvat normaalisti Martintalolla viikosta 4 lähtien. 3-5-vuotiaiden ryhmä on kestoltaan jatkossa 30 minuuttia.

Hyvinvointilautakunta määrittää uudet kurssimaksut 27.1.2021 pidettävässä kokouksessa. Hinnasto julkaistaan kokouksen jälkeen nettisivuilla ja ilmoittautumisten yhteydessä. Koronatilanteen vuoksi muutokset ovat edelleen mahdollisia kaikissa ryhmissä.

Paimion uimahallilla toteutettavaa vesijumppakurssia on siirretty alkavaksi myöhempänä ajankohta. Aloituspäivä selviää myöhemmin!

Maksullisiin ryhmiin on ennakkoilmoittautumien, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislinkit löydät täältä: https://marttila.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/liikuntaryhmat/

Lisätiedot vapaa-aikasihteeriltä 0447449410, anniina.bergfors@marttila.fi.

Kunnan tarjoamat ilmaiset ryhmät ovat kaikille avoimia ja näihin ryhmiin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Kaikki Martintalon aikuisten harrasteryhmät ovat toistaiseksi peruttu koronatilanteen vuoksi! Seuraamme tilannetta ja suosituksia kevään aikana. Aikataulumuutokset ovat edelleen mahdollisia.