Perjantain yleinen saunavuoro peruttu loppuvuodeksi paikallisen koronatilanteen takia! Voit kuitenkin varata Palaista yksityiskäyttöön tämän linkin kautta: https://juliusvaraus.fi/julius/faces/public/calendar.jspx?targetId=3794

Palaisten uimarantaa voi varata vain tiistaille ja perjantaille klo 15:00-18:00 tai klo 18:00-21:00 yksityiskäyttöön (ei joulu- tai uudenvuodenaattona). Varauksen hinta on 40€/3h. Avain tulee noutaa Marttilan kunnanvirastolta aukioloaikoina, joko varausta edeltävänä tai samana päivänä. Avainta hakiessa varaajan tulee täyttää yhteystietolomake laskutusta varten, samalla saat mukaasi ohjeet Palaisten uimarannalla toimimisesta. Avaimen voi palauttaa kunnanviraston lukolliseen postilaatikkoon saman illan aikana. Varaus on tehtävä vähintään 1 päivä ennen ajankohtaa. Koronarajoitusten takia saunalle saa mennä 5 henkilö/varaus tai 1 perhe

Palaisten uimapaikka sijaitsee Marttilan keskustasta noin 4 km Härkätietä Kosken suuntaan (Palaistentie 436). Härkätiellä on oikealle viitta Palainen ja Eräreitistö. Tästä risteyksestä lähtee opastettu 4,2 km:n reitti uimarannalle (karttalinkki). Alueella on hiekkakuopasta muotoiltu uimapaikka ja saunamaja.

Tietoa vuokraajille:
-Palaisten sauna, yksityinen käyttö 30€/3h, talviaika syyskuu-huhtikuu 40€/3h
-Vuokraus on tehtävä viimeistään edellisenä päivänä klo 14:00 mennessä. Vuokraus onnistuu ylläolevan linkin kautta. Huomioithan, että vapaa-aikasihteerin työnkuvaan kuuluvat myös iltavuorot, joten varmimmin saat yhteyden iltapäivän aikana. (anniina.bergfors@marttila.fi, 0447449410)
– Vuokraajan tulee noutaa avain kunnanvirastolta keskustoimistosta ma-ke klo 9:00-16:00, to klo 9:00-17:00, pe klo 10:00-14:00 tai erikseen sovittuna ajankohtana (ei pyhäpäivät). Maksu suoritetaan laskuna tai liikuntaseteleinä.
– Vuokraajan tulee tehdä lähtiessään pieni loppusiivous ja jättää paikat siistiin kuntoon. Lisätiedot siivouksesta saat hakiessasi avainta.
– Kiuas on säädetty ajastimella, mutta vuokraajan tulee lähtiessään sammuttaa valot ja lukita ovet.