Paimionjoki-yhdistys ry on vuonna 2010 perustettu Paimionjoen vesistön tilaa ja virkistyskäyttöarvoa edistävä yhdistys, jonka tavoitteena on ekologisesti terve ja virkistyskäyttöarvoltaan korkea Paimionjoki. Toiminnan painopisteet ovat joen vesiensuojelua sekä kala- ja raputaloutta koskevien toimenpiteiden edistäminen. Lisäksi tarkoituksena on edistää maisemaa, kulttuurihistoriaa, virkistyskäyttöä ja matkailua koskevia toimenpiteitä. Yhdistys toteuttaa myös lasten, nuorten ja aikuisten ympäristökasvatusta.

Paimionjoki-yhdistyksessä on haettavissa projektisuunnittelijan tehtävä. Projektisuunnittelija työskentelee monipuolisesti yhdistyksen hankehallinnointiin sekä tapahtumien ja muun toiminnan toteutukseen liittyvissä tehtävissä. Tehtäviin kuuluu myös maastotöitä. Projektisuunnittelija toimii työparina toiminnanjohtajalle, joka on projektisuunnittelijan esihenkilö. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa tutkintoa ja aiemmalla työkokemuksella osoitettua tuntemusta hanketyöskentelystä. Lisäksi arvostamme vesistökunnostusosaamista ja tietämystä valuma-aluekunnostuksista.

Tehtävä on vakituinen 50 %:n työajalla (18,13 h/vko). Em. vähimmäistyöajan mukainen tehtäväkohtainen palkkaus on 1 500 €/kk ja työssä noudatetaan KVTES:ia. Työaika on joustava ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Yhdistyksen toimisto sijaitsee Paimiossa, mutta etätöiden teko on sallittua. Oma auto on välttämätön tehtävän hoidossa. Töitä on satunnaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Hae tehtävää lähettämällä CV ja vapaamuotoinen hakemus viimeistään 2.4.2024 osoitteeseen paimionjokiyhdistys@paimio.fi. Otsikoi viesti ”Hakemus projektisuunnittelijan tehtävään”. Kirjaa hakemukseen myös, milloin voisit aloittaa tehtävässä. Haastattelut järjestetään ensisijaisesti maanantaina 15.4.

Lisätietoja tehtävästä antavat yhdistyksen nykyinen toiminnanjohtaja Marjukka Kulmala, marjukka.kulmala@paimio.fi, 0400 211857
sekä hallituksen puheenjohtaja Henri Partanen henri.partanen@koski.fi, 044 7441112.