Jo kolmatta kertaa haettavissa olevan palkinnon tavoitteena on tuoda esiin Paimionjoenvesistöalueella toimivien yksityishenkilöiden sekä paikallisyhdistysten ja -yhteisöjen tärkeätyö Paimionjoen hyväksi. Tämä työ voi olla esimerkiksi Paimionjoen virkistyskäyttöä taitunnettavuutta lisäävää tai konkreettisia töitä veden tilan hyväksi.

Paimionjoki-palkinnon arvo on 200€ ja se on tarkoitettu käytännön toimenpiteidentukemiseen, kuten pieniin laite- tai tarvikehankintoihin ja talkoopäivien järjestämisestäaiheutuviin kuluihin.

Haku: Yhteisö tai yksityishenkilö ei voi itse hakea palkintoa, vaan jonkun toisen tahon tuleesuositella sitä. Suositus tulee jättää 31.10. mennessä perusteluineen joko sähköisestiosoitteeseen paimionjokiyhdistys(a)paimio.fi tai postitse Paimionjoki-yhdistys, PL 50, 21531Paimio.

Palkitseminen: Paimionjoki-yhdistyksen hallitus päättää palkinnon saajan ja palkitseminentapahtuu yhdistyksen sääntömääräisen syyskokouksen yhteydessä joulukuussa.

Paimionjoki-yhdistys ry on vuonna 2010 perustettu Paimionjoen vesistön tilaa javirkistyskäyttöarvoa edistävä yhdistys. Suurin osa rahoituksesta tulee alueen kuntajäseniltä(Somero, Paimio, Koski Tl, Marttila, Pöytyä, Lieto, Sauvo), mutta jäsenistössä on lisäksiyrityksiä ja paikallisia yhdistyksiä. Rahoitamme toimintaa myös hankkeiden avulla. Yhdistystoimii koko Paimionjoen valuma-alueella Somerolta Paimioon asti.

Lisätietoja:

Marjukka Kulmala, toiminnanjohtaja, Paimionjoki-yhdistys

Marjukka.kulmala(a)paimio.fi, p. 0400 211 857, www.paimionjoki.fi