Tervetuloa Marttilan Naapurustosuunnistukseen!

Koronavuoden hitiksi noussut Naapurustosuunnistus saapuu viehättävään maaseutukunta Marttilaan 16.-20.6.2021. Rastit johdattavat suunnistajat Marttilan keskustan läpi virtaavan Paimiojokilaakson maisemiin. Rastien tehtävillä tutustutaan elämään Marttilassa, ihastellaan ympäröivää luontoa ja visioidaan hieman tulevaisuuttakin. Suunnistuksen järjestävät yhteistyössä Know Your Hoods ja Marttilan kunta.

Osallistuminen on helppoa ja maksutonta. Mukaan tarvitset vain älypuhelimen, innokkaan mielen ja säähän sopivan varustuksen (ota uikkarit mukaan bonusrastille!). Ota myös kaveri mukaan, sopivan turvavälin päähän. ?

Suunnistus alkaa to 16.6.2021 klo 9.00 ja päättyy su 20.6.2021 klo 18.00. Suunnistaa voit milloin tahansa tällä aikavälillä.

Naapurustosuunnistuksella viihdytään

Suunnistusreitti sopii niin aikuisille kuin lastenkin kanssa kierrettäväksi. Osa ottaa reitin kuntoilun kannalta, osa etenee maisemia ihastellen.

“Sai liikuntaa ja ihanaa yhteishenkeä tyttöystävän kanssa, ihan ku ois ollu Amazing Racessa ?” -naapurustosuunnistaja, Turku 7.6.2020
“Kiva treffata kavereita ja nauttia ensimmäisistä keväisistä auringonsäteistä rennon reippailun merkeissä :) “ -naapurustosuunnistaja, Naantali 27.2.2021

Ohjeet suunnistukseen

  1. Suunnistuksen ohjeet ja kohteet kartalla löytyvät osoitteesta naapurustosuunnistus.hoods.fi.
  2. Etsi sivustolla olevalta kartalta 10+1 suunnistusrastia. Voit myös tulostaa kartan mukaasi.
  3. Lähde etsimään rasteja. Bongaa yksi rasti tai kerää koko sarja.
  4. Vastaa kysymyksiin. Jokaisella rastilla on alueeseen liittyvä kysymys ja vinkki vastauksen äärelle. Rastilta löydät myös linkin vastauslomakkeeseen. Vinkki! Voit kerätä vastauslomakkeen täyteen ja lähettää sen vasta lopuksi (HUOM! Älä sulje puhelimen selainta välissä).
  5. Osallistu palkintojen arvontaan.

Palkinnot

Kiitos Marttilan kunnalle, joka lahjoitti palkinnot.

Otamme yhteyttä palkintojen voittajiin 22.6.2021 mennessä sähköpostitse. Sähköpostiosoite annetaan suunnistuksen vastauslomakkeen yhteydessä. Käythän kurkkaamassa myös roskapostisi, ettei voittoviesti ole päätynyt sinne.

Tervetuloa mukaan!

Odotellessasi suunnistuksen alkua, voit tutustua ennalta Marttilaan.

Seuraa myös Naapurustosuunnistuksen Facebook-tapahtumaa, jossa julkaisemme ajankohtaista tietoa suunnistuksen etenemisestä.

T. Know Your Hoodsin & Marttilan kunnan toteuttajatiimi

Kaipaatko lisää retkivinkkejä?

Tutustu myös Lounais-Suomen kesäretkihaasteeseen, joka innostaa käymään 10 retkikohteessa ajalla 6.6.-15.8.2021. Yksi kohteista on Marttilassa (kartalla näkyvä kuusipuu-ikoni).