marttila.fi- VERKKOTUNNUS

Kunta rajaa 1.4.2020 alkaen marttila.fi -verkkotunnuksen kunnan sisäiseen käyttöön ja kuntalaisille tarjotaan jatkossa sähköpostiosoitetta marttilalainen.fi -verkkotunnuksella.

Marttila.fi -verkkotunnusta ovat voineet käyttää Marttilan kunnan lisäksi kuntalaiset. Päätös osoitteen laajemmasta tarjoamisesta on tehty 1990-luvun loppupuolella samassa yhteydessä, kun Härkätien Puhelin Oy rakensi Kosken Tl, Marttilan ja Tarvasjoen kuntien alueelle tietoliikenneverkon.

Verkkopalvelujen luotettavuuden sekä tietoturvan parantamiseksi Marttilan kunta rajaa jatkossa marttila.fi -verkkotunnuksen vain organisaation sisäiseen käyttöön. Muutoksen myötä marttila.fi -päätteiset sähköpostitilit sulkeutuvat muilta.

Muutoksen toteuttamiseen on varattu reilun pituinen siirtymäaika ja muutos toteutetaan 1.4.2020 alkaen. Sähköpostipalvelun tarjoaja Aumanet Oy tarjoaa halukkaille jatkossa sähköpostipalvelua aiemmilla ehdoilla marttilalainen.fi -päätteisellä osoitteella. Vaihtoehtoisesti samassa yhteydessä on mahdollista esimerkiksi varata oma yksilöllinen verkko-osoite.

Kuntalaiset, yhdistykset ja yrittäjät, joilla on käytössä marttila.fi -päätteinen sähköpostiosoite, voivat olla suoraan yhteydessä Aumanetin Esa Heinoseen
puh. 044 522 4150 tai esa.heinonen@aumanet.fi, jotta sähköpostiyhteydet toimivat saumattomasti myös jatkossa. Muutokseen valmistautumiseen kannattaa varautua hyvissä ajoin, Aumanetista ollaan kaikkiin asiakasosoitteisiin yhteydessä joka tapauksessa viimeistään joulukuun aikana.

Pahoittelemme muutoksesta väistämättä aiheutuvaa vaivaa!