Martintalon katto vaurioitui aiemmin paikallisen myrskyn seurauksena ja valitettavasti salin kosteusvaurioita ei olla vielä saatu täysin korjattua. Ryhmäliikuntakausi on kuitenkin tarkoitus aloittaa viikolla 38, mutta salissa toteutettavien ryhmäliikuntojen paikkaa joudutaan muuttamaan ensimmäiseksi kahdeksi viikoksi (viikot 38-39). Tarkistathan alta oman ryhmäsi muutokset.
Kuntosaliryhmät: Toteutetaan kuntosalilla normaalisti. Kuntosali on normaalissa käytössä, koska vauriot olivat pienemmät ja ne ovat saatu korjattua.
Lavis, Venyttely, Jumppa & lasten Zumbat: Ensimmäiset kaksi viikkoa ryhmät pidetään koulun ruokalassa. Kulku tapahtuu koulun pääovesta. Vaihdathan jumppavarusteet jo kotona, jos mahdollista. Suosittelemme ottamaan oman jumppapatjan venyttely- ja jumppatunneille, jos sellainen kotoa löytyy (tanssitunneilla ei tarvita).
Kuntopiiri, Toiminnallinen treeni & Keppijumppa: Ensimmäiset kaksi viikkoa pidetään ulkona Martintalon läheisyydessä. Kokoontuminen Martintalon eteen ennen tunnin alkua, josta siirrytään yhdessä ohjaajan kanssa. Pukeuduthan sään mukaan.
Varttuneen väen tasapainoryhmä: Ensimmäiset kaksi viikkoa pidetään ulkona Martintalon läheisyydessä. Kokoontuminen Martintalon eteen ennen tunnin alkua, josta siirrytään yhdessä ohjaajan kanssa. Pukeuduthan sään mukaan. Jos kuitenkin sataa reippaasti niin ryhmä pidetään nuorisotalo Huvilalla eli kirjaston kanssa samassa pihapiirissä olevassa rakennuksessa.
Harrastelentopallo, harrastesähly & varttuneen miesväen liikuntapiiri: Aloitus siirtyy viikolle 40.
Pahoittelut muutoksesta! Hyviä treenihetkiä!