Vuonna 2019 Marttilan kirppisralli ajetaan la-su 3.- 4.8.2019 klo 10-16.

Mukana 53 kohdetta, jotka pitävät kirpparia pihallaan tai vaikka navetanvintillä. Kirppispaikoille on kerääntynyt myös ystävät ja suku myymään joten myyjiä on satoja! Mikä mahdollisuus hyviin löytöihin!

Marttilan kirjaston pihalla järjestetään yhteiskirppis. Myyntipaikat jaetaan saapumisjärjestyksessä, maksu 10 euroa/päivä peritään paikan päällä. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Omat pöydät tai filtit mukaan! Marttilan kirjasto on auki tapahtuman ajan, kannattaa poiketa sisällä!

Tapahtumassa on myös Lapsiparkki yli 3-vuotiaille LA-SU klo 10-13 Seurakuntatalon leikkikentällä, sateen sattuessa kirjaston pihapiirissä Vekaravintissä (2 euroa/lapsi/h).

Marttilan Kirppisrallin -Facebook tapahtumassa on runsaasti kuvia kirppiskohteista jo ennen kirppisrallia, seuraathan: https://www.facebook.com/events/586490808524008/

Karttaa on saatavilla Marttilan kunnan www sivuilta (tiedosto alla) sekä rallia edeltävällä viikolla myös Marttilan kirjastosta.

Opasteet kohteisiin Härkätieltä, Hämeentieltä sekä Salontieltä.

Kohteisiin löydät myös käyttämällä GoogleMapsia osoitteessa https://bit.ly/2LhMecc
GoogleMapsista löytyy myös kohteiden yksityiskohtaisemmat tiedot!

Taas on tulossa huiman mukava Kirppisralliviikonloppu Marttilassa herkutellen, kyliin tutustuen ja aina jotain tarttuu mukaan.

Kirppisrallin järjestävät Marttilan Maatalousnaiset & MLL:n Marttilan yhdistys

Tiedosto Lisäyspäivä Tiedostokoko Lataukset
pdf MarttilanKirppisralli_kartta2019 18.7.2019 10:38 1 MB 976