Liikennepuisto ensimmäistä kertaa auki tänä keväänä perjantaina 13.5. klo 16:00-19:00. Tämän jälkeen jatketaan alla olevalla aikataululla. ? Tervetuloa nauttimaan Marttilan hienosta liikennepuistosta lasten kanssa!
Muistutuksena, että lapset ovat puistossa huoltajiensa vastuulla. Riittää toki, että kaveriporukalla on normaali vuoroilla yksi huoltaja mukana.
Vain kesäloman aikana merkityillä pinkeillä vuoroilla lapsi voi tulla puistoon ilman huoltajaa ajokortin kanssa. Tarkemmat ohjeet ajokortin hankintaan löydät: https://marttila.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/liikuntapaikat-ja-tilat/liikennepuisto/. Huoltajan tulee käydä läpi puiston säännöt ennen puistoon tuloa ja ajokortti voidaan takavarikoida kunnan työntekijän toimesta, jos sääntöjä ei noudateta, tästä lähtee aina ilmoitus kotiin.
Kesätyöntekijöiden ensisijainen työtehtävä on huolehtia puiston välineistöstä, siisteydestä, avaamisesta ja sulkemisesta.
Kunta on tuonut myös yhteiseen käyttöön polttopuita liikennepuistossa tapahtuvaa grillausta varten. Valitettavasti joku on käynyt täyttä laatikkoa tyhjentämässä ja puut ovat loppuneet heti. Polttopuut ovat siis tarkoitettu vain liikennepuiston grillissä käytettäväksi! Ethän vie puita mukanasi, jotta tätä toimintoa pystytään ylläpitämään jatkossakin!
Aurinkoista kevättä! ?