Olisiko nyt Sinun vuorosi rakastua Marttilaan? – Etsimme uutta kunnanjohtajaa!

Marttila on elinvoimainen, aktiivinen ja yhteisöllinen kunta, jossa on helppo elää onnellista elämää. Marttilassa on panostettu erityisesti liikuntapaikkoihin ja monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin. Täällä luonto on lähellä ja elinympäristö turvallinen. Marttilasta Turkuun on vain n. puolen tunnin, Saloon parinkymmenen minuutin ja Helsinkiin 1,5 tunnin matka.

Marttilassa kunnan ja yritysten välinen yhteistyö on erityisen sujuvaa, mistä tunnustuksena Marttila sai viime vuonna Yrittäjien kuntabarometrissa alle 10000 asukkaan kuntien sarjassa Suomen parhaan tuloksen!

Pitkäaikaisen kunnanjohtajamme siirtyessä uusiin tehtäviin haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen innostunutta, aktiivista ja eteenpäin katsovaa

KUNNANJOHTAJAA

ottamaan kokonaisvastuun kuntamme johtamisesta ja kehittämisestä. Strateginen johtaminen, elinvoiman vahvistaminen ja yhteistyö yritysten sekä eri organisaatioiden kanssa on keskeistä kunnanjohtajan työssä.

Kelpoisuusvaatimuksina tehtävään ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamiskokemus ja riittävä perehtyneisyys kunnallishallintoon. Eduksi katsomme aikaisemman johtajakokemuksen kunta-alalta tai muulta soveltuvalta alalta.

Etsimme Marttilaan ihmisläheistä johtajaa, joka on yhteistyökykyinen, organisointitaitoinen ja positiivinen. Kunnanjohtaja tuo osaamisellaan ja persoonallaan lisäarvoa kunnan elinvoiman kehittämiseen ja kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseen. Työssä tarvitaan myös hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Marttilassa kunnanjohtaja saa tehdä töitä osaavan, motivoituneen ja sitoutuneen henkilöstön sekä hyvää yhteistyötä tekevien luottamushenkilöiden kanssa.

Olisitko sinä etsimämme?
Kunnanjohtajan virka täytetään 1.7.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakemukset ja ansioluettelot palkkatoivomuksineen tulee jättää 12.4.2023 klo 12:00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta, työavain: 514694.

Haastattelut järjestetään viikolla 16. Valintaprosessissa hyödynnetään soveltuvuusarviointia. Kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset tarkastetaan haastatteluun kutsutuilta.
Virkaan valitun on toimitettava kunnanhallitukselle hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Valitun kunnanjohtajan kanssa laaditaan johtajasopimus.


Lisätietoja tehtävästä antavat:

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Eeva Korimäki, p. 044 484 6567, eeva.korimaki(a)lh.marttila.fi
Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Reino Lindqvist, p. 044 084 6681, reino.lindqvist(a)lh.marttila.fi
Kunnanjohtaja Carita Maisila, p. 044 744 9110, carita.maisila(a)marttila.fi