Meri-Marttilan virkistysalue

Sandön saunamökkiä vuokrataan kesällä 2021 Marttilan kunnan asukkaille ja marttilalaisille yhdistyksille sekä kunnan vakinaiselle henkilöstölle, mikäli kiinteistö on silloin vielä kunnan omistuksessa. Vuokraustoiminta ei saa rajoittaa kiinteistön mahdollista myyntiä ja sen valmistelua.

Mökkiä vuokrataan ajalla 16.5. – 12.9.2021. Vuokrausaikoja rajoitetaan, mikäli kiinteistölle pitää päästä myyntiin liittyvissä tai muissa vastaavissa asioissa. Mikäli kiinteistö myydään vuokrauskauden aikana, tehdyt varaukset perutaan eikä uusia varauksia anneta.

Varauksia voi tehdä kunnan keskustoimistolta p. 044 744 9200. Huom! 5.7.-8.8.2021 välisenä aikana avainten luovutus ja palautus sekä varaustiedustelut Marttilan kirjastosta kirjaston aukioloaikoina (ma, ke, to klo 13-19, ti ja pe klo 10-14) puh. 044 084 5505

Vuokra 50 € / viikonloppuvuorokausi (perjantaista klo 14 sunnuntaihin klo 14)
Vuokra 40 € /vrk muuna aikana

Sama perhe tai yhteisö voi ennakkovarauksena varata mökkiä korkeintaan 3×3 vrk (eri jaksoissa), joista yksi on viikonloppu.
Avainten noutaminen ja palauttaminen hoidetaan kunnanvirastossa ja kunnanviraston
suljettunaoloaikoina kirjastossa.

Kunnanhallituksen päätöksellä vuokrausehtojen mukaan mökkiä vuokrataan siinä kunnossa kuin se on. Mökin käytön kannalta merkittävin puute on, että vesivaraajasta on käytettävissä vain haaleanlämpöistä vettä.

Käyttäjiä suositellaan ottamaan mukaan myös oma käsidesifiointiaine.

* * *

Meri-Marttila on kunnan omistama virkistysalue Kemiön Sandössä. Alue on kuntalaisten vapaassa käytössä. Alueella olevaa saunamökkiä (huone, keittonurkkaus, sauna ja pesuhuone) vuokrataan kesäkautena marttilalaisten yhteisöjen ja yksityisten kuntalaisten sekä kunnan vakinaisen henkilöstön käyttöön.
Mökin varustetaso: perusastiasto, kaksi sähkölevyä, kahvinkeitin, jääkaappi. Kahden hengen vuodesohva (ei vuodevaatteita). Sähkösauna, ulko wc.