Saviseutu liikkuu -kampanjalla kannustetaan kaikkia seutukuntalaisia liikkumaan.

Haasteessa ovat mukana seutukunnan kaikki kunnat: Aura, Koski Tl, Loimaa, Marttila, Oripää ja Pöytyä.

Katso ajankohtaiset aiheet allaolevista sivuista:

SAVISEUTU LIIKKUU PYÖRÄILYKAMPANJA 1.4-31.8.2020.

Suosittelemme kaikkia kirjaamaan kilometrit sähköisesti, kilometrit pääset kirjaamaan täältä: Ilmoita pyöräilytuloksesi tästä!

Matkan voi suorittaa polkupyörällä, sähköpyörällä, tandempyörällä tai kickbikella tai jopa kävellen, hölkäten tai rullaluistellen. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan hyviä palkintoja, pääpalkintona polkupyörä! Kaikki mukaan!

Kirjausvihkoon tehtävään kirjaukseen oikeuttava määrä edellyttää 10 km matkaa pyöräillen.  Samalla reissulla voi merkitä useammankin kirjauksen kirjausvihkoon kutakin 10 kilometriä kohden. Pyöräilyvihkolaatikoiden sijainti: Kunnanvirasto, Heikolan suoran päässä, Martintalo, Tiipilän tien ja Riitsuon tien risteys, Laurilan Lava, Härkätien ja Kulmalantien risteys, Ollilassa Seurantalo, Jokkiintien tienhaara, Härkätien ja Leppämäentien risteys.

SAVISEUTU LIIKKUU HIIHTOKAMPANJA 1.1-31.3.2020 HUOM hiihtokampanja lopetetaan aikaisemmin, kelien vuoksi!

Merkitse lomakkeeseen päivittäin hiihdetyt kilometrit.  Palauta huhtikuun aikana vapaa-aikatoimistoon tai kirjastoon. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan hyviä palkintoja! Myös eniten hiihtäneet ja aktiivisimmat palkitaan! Kaikki mukaan!

Käytössä paperinen lomake, jonka voit tulostaa tästä hiihtokampanja_osallistumislomake.

Voit ilmoittaa kilometrit myös sähköisesti: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoall?openform&s=n&id=F8B4772B9532A18AC22584D2002A8A22

Saviseutu liikkuu -kävelykampanja 1.9. – 31.12.2019 on PÄÄTTYNYT!