Katso ajankohtaiset aiheet allaolevista sivuista:

HAASTEPYÖRÄILY 1.5.2022-31.8.2022!

Marttila osallistuu Liikun haastepyöräily-kampanjaan. Matkan voi suorittaa polkupyörällä, sähköpyörällä, tandempyörällä, kickbikella tai rullaluistellen jne. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan hyviä palkintoja ja myös Marttilan kunta edelleen arpoo Liikun palkintojen lisäksi polkupyörän pääpalkintona yhdelle marttilalaiselle osallistujalle!

Kampanjan tavoitteena on kannustaa kaiken ikäisiä ja kuntoisia kuntalaisia pyöräilemään oman kunnan alueella, ja samalla kisailla omassa sarjassa muita kuntia vastaan. Kuntakisassa on nyt kolme sarjaa: alle 5000 asukkaan, alle 10 000 asukkaan ja yli 10 000 asillaam sarjat. Haastepyöräily kampanjaan 2022 on ilmoittautunut 41 kuntaa. Myös muut saviseutukunnat mukana kampanjassa.

Ohjeet kilometrien kirjaamiseen

Marttilassa käytetään kahta kirjaus tapaa: Vihkot on viety postilaatikoihin. Perinteisen vihkokirjauksen lisäksi pyöräilijöiden käytössä myös mobiilisovellus. Älä tee tuplakirjauksia, vaan laita kilometrit joko vihkoon TAI mobiiliin!

Laatikkokirjaukseen oikeuttava määrä edellyttää 10 kilometrin matkaa pyöräillen, mutta esim. työmatka- tai koululaispyöräilyssä kirjauksen voit tehdä kokonaismatkan edestakaisin ollessa 10km. Samalla reissulla voi merkitä useammankin kirjauksen kutakin 10km kohden. Jokainen kirjaa omat pyöräilynsä.  Pyöräilyvihkolaatikoiden sijainti: Kunnanvirasto, Heikolan suoran päässä, Martintalo, Tiipilän tien ja Riitsuon tien risteys, Laurilan Lava, Härkätien ja Kulmalantien risteys, Ollilassa Seurantalo, Jokkiintien tienhaara, Härkätien ja Leppämäentien risteys.

Mobiilikirjaus 

1. Lataa sovellus Google Play tai App Store -sovelluskaupasta

2. Kirjaa omat tiedot sovellukseen (jos olet aikaisemmin käyttänyt mobiilisovellusta, löytyvät tietosi koodilla)

3. Kirjaa omat pyöräilysi (todelliset kilometrit)

4. Tallenna

5. Seuraa pyöräilyhistoriaasi ja kuntaranking-tilannetta

Lisätietoja:

https://www.liiku.fi/aikuisille/haastepyoraily/

SAVISEUTU LIIKKUU HIIHTOKAMPANJA 1.1-30.4.2022!

Saviseutu liikkuu -kampanjalla kannustetaan kaikkia seutukuntalaisia liikkumaan.

Haasteessa ovat mukana seutukunnan kaikki kunnat: Aura, Koski Tl, Loimaa, Marttila, Oripää ja Pöytyä.

Marttilassa hiihdettiin 4 989 km (asukkaita 1988), 2.51km/asukas
Oripäässä hiihdettiin 1802 km (asukkaita 1360), 1.33km/asukas
Pöytyällä hiihdettiin 9184 km (asukkaita 8222), 1.15km/asukas

Kampanjan ollessa käynnissä merkitse lomakkeeseen päivittäin hiihdetyt kilometrit.  Käytössä on paperinen lomake joka löytyy Marttila-tiedotteesta tai voit kirjata sähköisesti näiden sivujen kautta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan hyviä palkintoja! Kaikki mukaan!

Saviseutu liikkuu -kävelykampanja on 1.9.2022-31.12.2022!

Merkitse päivittäiset juostut/kävellyt kilometrit lomakkeeseen. Palauta lomake tammikuun aikana vapaa-aikatoimistoon tai kirjastoon. Palautettujen lomakkeiden kesken arvotaan palkintoja sekä eniten kilometrejä kerännyt palkitaan. Käy testaamassa Marttilan upeita kuntoratoja! Kaikki mukaan reippailemaan!

Voit kirjata kilometrisi myös sähköisesti näillä sivuilla kampanjan alettua.

Lomake löytyy myös Marttitalatiedotteen takakannesta.