Saviseutu liikkuu -kampanjalla kannustetaan kaikkia seutukuntalaisia liikkumaan.

Haasteessa ovat mukana seutukunnan kaikki kunnat: Aura, Koski Tl, Loimaa, Marttila, Oripää ja Pöytyä.

Katso ajankohtaiset aiheet allaolevista sivuista:

Saviseutu liikkuu -kävelykampanja on päättynyt 1.9.2021-31.12.2021!

Merkitse päivittäiset juostut/kävellyt kilometrit lomakkeeseen. Palauta lomake tammikuun aikana vapaa-aikatoimistoon tai kirjastoon. Palautettujen lomakkeiden kesken arvotaan palkintoja sekä eniten kilometrejä kerännyt palkitaan. Käy testaamassa Marttilan upeita kuntoratoja! Kaikki mukaan reippailemaan!

Voit kirjata kilometrisi myös sähköisesti osoitteessa: linkki tässä kampanjan ollessa käynnissä.

Lomake löytyy myös Marttitalatiedotteen takakannesta.

SAVISEUTU LIIKKUU PYÖRÄILYKAMPANJA 1.4-30.9.2021. ON ALKANUT!

Matkan voi suorittaa polkupyörällä, sähköpyörällä, tandempyörällä tai kickbikella tai jopa kävellen, hölkäten tai rullaluistellen. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan hyviä palkintoja, pääpalkintona polkupyörä! Kaikki mukaan!

Kirjausvihkoon tehtävään kirjaukseen oikeuttava määrä edellyttää 10 km matkaa pyöräillen.  Samalla reissulla voi merkitä useammankin kirjauksen kirjausvihkoon kutakin 10 kilometriä kohden. Pyöräilyvihkolaatikoiden sijainti: Kunnanvirasto, Heikolan suoran päässä, Martintalo, Tiipilän tien ja Riitsuon tien risteys, Laurilan Lava, Härkätien ja Kulmalantien risteys, Ollilassa Seurantalo, Jokkiintien tienhaara, Härkätien ja Leppämäentien risteys.

Kilometrit voi kirjata myös sähköisesti täällä: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=247907C074A91CD2C225869D00223622

SAVISEUTU LIIKKUU HIIHTOKAMPANJA 1.1-30.4.2021!

Merkitse lomakkeeseen päivittäin hiihdetyt kilometrit.  Palauta kampanjan päätyttyä vapaa-aikatoimistoon tai kirjastoon viimeistään 16.5.2021 mennessä. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan hyviä palkintoja! Myös eniten hiihtäneet ja aktiivisimmat palkitaan! Kaikki mukaan!

Käytössä paperinen lomake, jonka voit tulostaa tästä hiihtokampanja_osallistumislomake2021 pdf .

Voit ilmoittaa kilometrit myös sähköisesti: Klikkaa tästä!