Katso ajankohtaiset aiheet allaolevista sivuista:

HAASTEPYÖRÄILY 1.5.2022-31.8.2022!

Marttila osallistuu Liikun haastepyöräily-kampanjaan. Matkan voi suorittaa polkupyörällä, sähköpyörällä, tandempyörällä, kickbikella tai rullaluistellen jne. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan hyviä palkintoja ja myös Marttilan kunta edelleen arpoo Liikun palkintojen lisäksi polkupyörän pääpalkintona yhdelle marttilalaiselle osallistujalle!

Kampanjan tavoitteena on kannustaa kaiken ikäisiä ja kuntoisia kuntalaisia pyöräilemään oman kunnan alueella, ja samalla kisailla omassa sarjassa muita kuntia vastaan. Kuntakisassa on nyt kolme sarjaa: alle 5000 asukkaan, alle 10 000 asukkaan ja yli 10 000 asillaam sarjat. Haastepyöräily kampanjaan 2022 on ilmoittautunut 41 kuntaa. Myös muut saviseutukunnat mukana kampanjassa.

Ohjeet kilometrien kirjaamiseen

Marttilassa käytetään kahta kirjaus tapaa: Vihkot on viety postilaatikoihin. Perinteisen vihkokirjauksen lisäksi pyöräilijöiden käytössä myös mobiilisovellus. Älä tee tuplakirjauksia, vaan laita kilometrit joko vihkoon TAI mobiiliin!

Laatikkokirjaukseen oikeuttava määrä edellyttää 10 kilometrin matkaa pyöräillen, mutta esim. työmatka- tai koululaispyöräilyssä kirjauksen voit tehdä kokonaismatkan edestakaisin ollessa 10km. Samalla reissulla voi merkitä useammankin kirjauksen kutakin 10km kohden. Jokainen kirjaa omat pyöräilynsä.  Pyöräilyvihkolaatikoiden sijainti: Kunnanvirasto, Heikolan suoran päässä, Martintalo, Tiipilän tien ja Riitsuon tien risteys, Laurilan Lava, Härkätien ja Kulmalantien risteys, Ollilassa Seurantalo, Jokkiintien tienhaara, Härkätien ja Leppämäentien risteys.

Mobiilikirjaus 

1. Lataa sovellus Google Play tai App Store -sovelluskaupasta

2. Kirjaa omat tiedot sovellukseen (jos olet aikaisemmin käyttänyt mobiilisovellusta, löytyvät tietosi koodilla)

3. Kirjaa omat pyöräilysi (todelliset kilometrit)

4. Tallenna

5. Seuraa pyöräilyhistoriaasi ja kuntaranking-tilannetta

Lisätietoja:

https://www.liiku.fi/aikuisille/haastepyoraily/

SAVISEUTU LIIKKUU HIIHTOKAMPANJA 1.1-30.4.2022!

Saviseutu liikkuu -kampanjalla kannustetaan kaikkia seutukuntalaisia liikkumaan.

Haasteessa ovat mukana seutukunnan kaikki kunnat: Aura, Koski Tl, Loimaa, Marttila, Oripää ja Pöytyä.

Merkitse lomakkeeseen päivittäin hiihdetyt kilometrit.  Palauta kampanjan päätyttyä vapaa-aikatoimistoon tai kirjastoon viimeistään 16.5.2022 mennessä. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan hyviä palkintoja! Kaikki mukaan!

Käytössä paperinen lomake, jonka voit tulostaa tästä kampanjan ollessa käynnissä tai kirjata sähköisesti näiden sivujen kautta.

Kilometrien kirjaus sähköisesti: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=8062908C15113313C22587AE00369FA5

Saviseutu liikkuu -kävelykampanja on päättynyt 1.9.2021-31.12.2021!

Merkitse päivittäiset juostut/kävellyt kilometrit lomakkeeseen. Palauta lomake tammikuun aikana vapaa-aikatoimistoon tai kirjastoon. Palautettujen lomakkeiden kesken arvotaan palkintoja sekä eniten kilometrejä kerännyt palkitaan. Käy testaamassa Marttilan upeita kuntoratoja! Kaikki mukaan reippailemaan!

Voit kirjata kilometrisi myös sähköisesti osoitteessa: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=C6C8041C0F92CDC5C2258741003CDDC9 .

Lomake löytyy myös Marttitalatiedotteen takakannesta.