Syksyn ryhmäliikunta

  • Kunnan ryhmäliikunnat ovat joulutauolla viikot 51-1, jollei toisin ilmoiteta.
  • Sulkapallovuorolaiset voivat jatkaa ilman joulutaukoa, kunhan tagi on voimassa.
    Jos olet epävarma, tarkista tilanteesi vapaa-aikasihteeriltä p 044 744 9410.
  • Vapaaehtoisten ohjaamat ryhmät sopivat joulutauosta ryhmäkohtaisesti. Ovet ovat joulun aikaan lukossa, tagilla pääsee.
  • Boccia tauolla viikot 51-1.

Ilmoittautuminen maksullisiin ryhmiin alkoi 22.8.2022. Ryhmäliikuntatuntien ilmoittautumiseen: https://link.webropol.com/ep/marttilaliikunta22

Kevään ryhmäliikunta

  • Syksyllä ryhmään ilmoittautuneet siirtyvät automaattisesti kevään listoille. Jos et halua jatkaa keväällä, ilmoita asiasta vapaa-aikasihteerille  joulu-tammikuun aikana.
  • Uudet ryhmälaiset ovat tervetulleita viikosta 2 alkaen (jollei toisin ilmoiteta).

Osallistuaksesi ryhmäliikuntaan pitää olla aiempien kausien laskut maksettuna.

Kunnan sivuilta voit ilmoittautua vain kunnan ryhmiin!

Auranlaakson kansalaisopisto järjestää Marttilassa tunteja myös Nuorisoseurantalolla ja koululla, lisätiedot kansalaisopiston opinto-ohjelmasta.

Matalankynnyksen kehonhuolto/venyttely on kunnan tarjoama ammattilaisen ohjaama ilmainen ryhmäliikuntatunti paikallisen hyvinvoinnin tukemiseksi! Rohkeasti mukaan testaamaan!

Lisätiedot kuntosaliryhmistä:

Kuntosaliryhmä -vapaat painot: Haluatko oppia kyykkäämään kunnolla, tai tavoitteletko 100 kg:n maastavetoa? Tämä tunti on hieman rankempi kokonaisuus, tunnin sisältö keskittyy perus- ja maksimivoiman kasvattamiseen. Tunnilla käytetään myös vapaita painoja ja harjoitellaan oikeanlaisia nostotekniikoita.

Circuit: Harjoitteita tehdään pidemmillä sarjoilla ja usein omaan tahtiin kellon kanssa. Osallistuja pystyy tekemään liikkeitä oman tason mukaan. Liikkeitä tehdään enimmäkseen kuntosalilaitteilla.

Varttuneiden kuntosaliryhmä: Monipuolinen koko kehon treeni varttuneelle väelle lihaskunnon kehittämiseen ja ylläpitoon.

Hinnat:

Aikuisten ryhmät 35€/kevätkausi

Varttuneen väen ryhmät ja lasten ryhmät 25€/kevätkausi

Vapaaehtoisten vetämät ryhmät 0€

Lisätiedot vapaa-aikasihteeriltä 0447449410/tytti.kankaristo@marttila.fi