Huom! Ulkoryhmiä jatketaan 26.4.-30.5.2021 välisen ajan (5 kertaa)

Koronasta johtuvien rajoitusten myötä kevään ryhmäliikuntakalenteriin on tullut suuria muutoksia, jotta mahdollistetaan liikuntaryhmien järjestäminen poikkeusoloista huolimatta. Ryhmien järjestämisessä on otettu huomioon uusimmat koronasuositukset. Poikkeusoloista johtuen Marttilan kunta järjestää liikuntaryhmiä etänä sekä ulkona. Lasten harrasteryhmät jatkuvat Martintalolla.

Ulkoryhmäliikuntaryhmät kokoontuvat Martintalon pääoven läheisyyteen, josta siirrytään treenialueelle. Ulkoryhmässä noudatetaan turvavälejä. Pukeuduthan tunnille sään mukaisesti. Ulkojumppien pakkasrajana on -15C.

Etäryhmät ohjataan Teams-viestintäalustan kautta ja ohjaus tapahtuu livenä. Jokainen osallistuja osallistuu tunnille kotoa käsin. Osallistumislinkki lähetetään aina saman päivän aikana ilmoittautuneiden sähköpostiin, jonka kautta osallistuja pääsee osallistumaan tunnille.

Isojen muutosten takia aikuisten ryhmiin ilmoittautumiset otetaan uudelle vastaan.

Ilmoittautuminen alkaa 28.1.2021 klo 12:00, pääset ilmoittautumaan täältä https://webropol.com/ep/marttilaliikunta.

Ulkoryhmiin pääsee kokeilemaan ilmaiseksi ja ilman ilmoittautumista viikolla 4. Kaikki etäryhmät alkavat viikolla 5. Ryhmäliikuntatuntien viimeinen kokoontuminen on viikolla 18, talvilomaviikolla ei ole ryhmiä (vko 8).

Lasten ja nuorten Zumba-ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua uudelleen. Lasten ryhmät kokoontuvat normaalisti Martintalolla viikosta 4 lähtien. 3-5-vuotiaiden ryhmä on kestoltaan jatkossa 30 minuuttia.

Hyvinvointilautakunta määrittämät uudet poikkeusolojen kurssimaksut 27.1.2021:

Aikuisten etätunnit 25 €/kausi/hlö

Aikuisten ulkoliikuntatunnit 25 €/kausi/hlö

Varttuneen väen ulkoliikunta 20 €/kausi/hlö

Koronatilanteen vuoksi muutokset ovat edelleen mahdollisia kaikissa ryhmissä.

Paimion uimahallilla toteutettavaa vesijumppakurssia on siirretty alkavaksi myöhempänä ajankohta. Aloituspäivä selviää myöhemmin, tunteja on tarkoitus pitää yhteensä kymmenen.

Maksullisiin ryhmiin on ennakkoilmoittautumien, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislinkki Martintalon ryhmiin, HUOM! vain lasten Zumbat: https://webropol.com/ep/marttilaryhmaliikunta . Ilmoittautumislinkki vesijumppaan, HUOM vesijumpan aloitusajankohta vielä epäselvä, tiedotamme ilmoittautuneille mahdollisesta alkamisesta: https://webropol.com/ep/marttilavesijumppa . Lisätiedot vapaa-aikasihteeriltä 0447449410, anniina.bergfors@marttila.fi.

Kunnan tarjoamat ilmaiset ryhmät ovat kaikille avoimia ja näihin ryhmiin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Toiminnallinen treeni: Martintalon läheisyydessä sunnuntaisin kello 15:00-16:00. Monipuolista treeniä ulkona eri välineillä.

Kuntojumppa: Perus lihaskuntojumppa etätuntina maanantaisin kello 18:00-19:00. Voit osallistua tunnille Teams-viestintäsovelluksen kautta.

Kuntopiiri: Martintalon läheisyydessä keskiviikkoisin kello 19:00-20:00.  Monipuolinen koko kehon lihaskunto-jumppa ulkona.

Zumba Kids® 9-13v: Martintalon salissa torstaisin kello 16:00-16:45. Syyskausimaksu on 25 €. Nuorten zumbaajien makuun menevää ja vauhdikkaampaa musiikkia ja koreografioita. Tunnilla myös välillä pelaillaan leikkimielisesti. Ei vaadi aiempaa kokemusta. Juomapullo mukaan tunnille! Oman vihon voi ottaa mukaan, jos haluaa kerätä tunnilta tarran/leiman. Ryhmään otetaan 18 ensiksi ilmoittautunutta.

Zumba Kids® 6-8v: Martintalon salissa torstaisin kello 16:50-17:35. Syyskausimaksu on 25 €. Lapsille kehitetty Zumba-tunti, jossa yhdistyvät helpot tanssilliset sarjat, leikki ja liikunnan riemu. Lasten tunneilla tanssikoreografiat koostetaan mielikuvituksella maustettuna ja harjoittelemalla liikkeet ensin ilman musiikkia.  Juomapullo ja mukavat vaatteet mukaan, joilla on helppo liikkua! Oman vihon voi ottaa mukaan, jos haluaa kerätä tunnilta tarran/leiman.  Lapset jäävät tunnille ilman huoltajaa. Ryhmään otetaan 15 ensiksi ilmoittautunutta. TÄYNNÄ!

Zumba Kids Jr® 3-5v: Martintalon salissa torstaisin kello 17:45-18:15. Syyskausimaksu on 25 €. Pienimmille lapsille oma juniorien tunti, jossa tanssileikkien lisäksi myös leikitään erilaisia leikkejä. Juomapullo ja mukavat vaatteet mukaan, joilla on helppo liikkua! Oman vihon voi ottaa mukaan, jos haluaa kerätä tunnilta tarran/leiman. Lapset jäävät tunnille ilman huoltajaa, mutta huoltajan suositellaan olevan lähettyvillä. Ryhmään otetaan 12 ensiksi ilmoittautunutta.

TanssiMix:  Etänä torstaisin kello 18:45-19:45. TanssiMix on monipuolinen ja helppo liikuntamuoto.

Kehonhuolto: Etänä torstaisin kello 20:00-21:00. Rauhallinen tunti sisältää mm. alkulämmittelyä, ryhtiä parantavia liikesarjoja, tasapainoharjoituksia, paljon venyttelyä sekä loppurentoutuksen. Välillä ohjelmassa painotetaan pitempiä ja välillä lyhyempiä venyttelysarjoja.

Keppijumppa: Ilmainen ja ohjattu matalan kynnyksen ulkotunti. Martintalon läheisyydessä tiistaisin kello 15:15-16:00.

Varttuneen väen kuntoryhmä: Liikutaan yhdessä ulkona turvallisuus huomioiden. Ryhmä tarkoitettu iäkkäille. Martintalon läheisyydessä perjantaisin kello 10:45-11:45.

Sportti Klubi: Ilmainen ryhmä lapsille. Martintalon salissa perjantaisin kello 14:30-15:30 ala-aste. Joka viikko vaihtuvaa ohjelmaa.

Vesijumppa: Paimion uimahallissa lauantaisin kello 14:00-14:45. Alkamisajankohta riippuu koronarajoituksista.