Marttilan urheilukenttä

Marttilan urheilukenttä sijaitsee Metsäniityntien varrella, Martintalon ja Marttilan koulun välittömässä läheisyydessä. Kenttä on peruskunnostettu vuonna 1985 ja siinä on punamurskepintainen 300 m juoksurata. Hyppypaikoilla on spurtan-pinnoite.

Valaistu kuntorata/latu

Urheilukentän reunasta lähtevä valaistu kuntorata/latu on pituudeltaan 7 km ja kiertelee vaihtelevassa maastossa. Rata on rakennettu niin, että siitä on mahdollisuus valita eri pituisia reittejä sekä myös helpompaa maastoa hyödyntäen.

Koko reitti on valaistu ja valot palavat pimeään aikaan klo 21 asti. Kuntoradan varrella on myös hiihtomaa, johon on rakennettu pulkkamäki lapsille sekä laavu makkaranpaistoa varten.

Urheiluseura Marttilan Murto on kunnostanut aluetta Leader+ -hankkeella v. 2005 – 2007. Tällöin rakennettiin mm. kävelyreitti Martintalolta Martinmajalle. Lisäksi alueen opastusta parannettiin sekä maastossa että opastaululla, joka sijaitsee Martintalon pihalla.

Martintalon pihalla sijaitsevaan liikuntakeskuksen karttaan voit tutustua tämän linkin kautta.

Jääkiekkorata- ja luistelualue/pesäpallokenttä

Kenttä on nyt jäädytetty, tervetuloa luistelemaan! (Metsäniityntie 11) Pukuhuoneet ovat poissa käytöstä koronatilanteen takia.

Jääkiekkorata/pesäpallokenttä sijaitsee Marttilan koulun takana. Kenttä on rakennettu vuonna 2002. Jääkiekkoa voi pelata iltaisin talviaikaan klo 21 asti. Osa kentästä varataan myös luistelijoita varten. Pienemmille luistelijoille pyritään jäädyttämään oma alue radan vierestä. Radan viereen valmistunut huoltorakennus tarjoaa luistelijoille pukuhuonetilat.

Kesäisin kenttä toimii pesäpallokenttänä sekä jalkapalloilun toisena harjoituskenttänä. Kenttä on hiekka/kivituhkapintainen.

Ollilan jalkapallokenttä

Kenttä sijaisee Härkätien varressa, noin 7 km Marttilan keskustasta Koskelle päin nuorisoseurantalon vieressä. Kenttä on nurmipintainen ja lähes virallisen jalkapallokentän kokoinen.

Tenniskentät

Suvirannan palvelukeskuksen takana (Myllypellontie) sijaistevat kunnan tenniskentät, joita on 2 kappaletta. Kentät ovat asfalttipäällysteisiä ja kuntalaisten vapaassa käytössä kesäaikaan. Kenttien asfalttipinta uusittiin kesällä 2016.