Jääkiekkorata- ja luistelualue/pesäpallokenttä

Jääkiekkorata/pesäpallokenttä sijaitsee Marttilan koulun (Metsäniityntie 11) takana. Kenttä on rakennettu vuonna 2002. Jääkiekkoa voi pelata iltaisin talviaikaan klo 21 asti. Osa kentästä varataan myös luistelijoita varten. Pienemmille luistelijoille pyritään jäädyttämään oma alue radan vierestä. Radan viereen valmistunut huoltorakennus tarjoaa luistelijoille pukuhuonetilat. Koululaisten liikuntatuntien aikana jäälle saa mennä muitakin, kunhan ei häiritse opetusta tai tunnin kulkua.

Kesäisin kenttä toimii pesäpallokenttänä sekä jalkapalloilun toisena harjoituskenttänä. Kenttä on hiekka/kivituhkapintainen.

Valaistu kuntorata/latu

Urheilukentän reunasta lähtevä valaistu kuntorata/latu on pituudeltaan 7 km ja kiertelee vaihtelevassa maastossa. Rata on rakennettu niin, että siitä on mahdollisuus valita eri pituisia reittejä sekä myös helpompaa maastoa hyödyntäen.

Koko reitti on valaistu ja valot palavat pimeään aikaan klo 21 asti. Kuntoradan varrella on myös hiihtomaa, johon on rakennettu pulkkamäki lapsille sekä laavu makkaranpaistoa varten.

Urheiluseura Marttilan Murto on kunnostanut aluetta Leader+ -hankkeella v. 2005 – 2007. Tällöin rakennettiin mm. kävelyreitti Martintalolta Martinmajalle. Lisäksi alueen opastusta parannettiin sekä maastossa että opastaululla, joka sijaitsee Martintalon pihalla.

Martintalon pihalla sijaitsevaan liikuntakeskuksen karttaan voit tutustua tämän linkin kautta.

Marttilan urheilukenttä

Marttilan urheilukenttä sijaitsee Metsäniityntien varrella, Martintalon ja Marttilan koulun välittömässä läheisyydessä. Kenttä on peruskunnostettu vuonna 1985 ja siinä on punamurskepintainen 300 m juoksurata. Hyppypaikoilla on spurtan-pinnoite.

Ollilan jalkapallokenttä

Kenttä sijaisee Härkätien varressa, noin 7 km Marttilan keskustasta Koskelle päin nuorisoseurantalon vieressä. Kenttä on nurmipintainen ja lähes virallisen jalkapallokentän kokoinen.

Tenniskentät

Suvirannan palvelukeskuksen takana (Myllypellontie) sijaistevat kunnan tenniskentät, joita on 2 kappaletta. Kentät ovat asfalttipäällysteisiä ja kuntalaisten vapaassa käytössä kesäaikaan. Kenttien asfalttipinta uusittiin kesällä 2016.

Koripallokenttä

Suvirannan palvelukeskuksen takana (Myllypellontie) sijaistee myös koripallokenttä. Kenttä ovat asfalttipäällysteinen ja kuntalaisten vapaassa käytössä kesäaikaan.