Marttilan kunnan verkkosivuille, kunnan käyttöön. Kuvattu Marttilassa 29.9.2016

Kuntosali aukeaa 1.6.2020.

Lue myös tiedote liikuntatoimen maksuista

* * * * *

Martintalon kuntosali

Martintalon kuntosali on auki seitsemänä päivänä viikossa. Yleisten vuorojen lisäksi muutamat järjestöt ja työpaikat ovat varanneet omia vuorojaan, myös naisille on omia vuoroja. Suosittuja ovat myös aamuvuorot sekä iltapäiväkäyttö. Vapaa-aikatoimi järjestää ohjattua niska-hartiajumppaa viikottain sekä syksyisin kuntosalin käyttäjäkoulutusta.

Kuntosalille myydään edullisia kausi- ja vuosikortteja, yksittäisiä käyttäjämaksuja ei ole. Kausimaksu on  35 € ja vuosimaksu 60 €. Martintalon kuntosalilla on käytössä tunnistetagi. Kuntosalin ovi on lukossa ja sisään pääsee vain tagilla. Ainoastaan ryhmien käyttövuorojen aikana ovi on edelleen auki.

Kun haluat hankkia kuntosaliavaimen, ilmoita yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosite) vapaa-aikasihteerille Anniina Bergforssille, anniina.bergfors@marttila.fi. Avain tulee käydä henkilökohtaisesti kuittaamassa kunnanvirastolla. Avaimessa on 15 euron panttimaksu, joka tulee olla suoritettuna kunnan tilille ennen kortin lunastamista. Kuitti maksusta mukaan.

Alle 14-vuotiaalla kuntosalin käyttäjällä tulee olla mukana yli 18-vuotias huoltaja! Huom! Ei lapsia mukaan kuntosalille!

Järjestöjen ja työpaikkojen varaamien vuorojen aikana kuntosali on tarkoitettu ainoastaan ko. ryhmän käyttöön. Vastuuhenkilöllä on oikeus poistaa salilta ryhmiin kuulumattomat henkilöt. Samoin naisten vuorot ovat tarkoitettu noudatettaviksi.

Lisätiedot vapaa-aikatoimisto, puh. 044 744 9410