Marttilan kunnan verkkosivuille, kunnan käyttöön. Kuvattu Marttilassa 29.9.2016

 

Martintalon kuntosali

Martintalon kuntosali on auki seitsemänä päivänä viikossa. Vapaa-aikatoimi järjestää ohjattuja tunteja viikottain sekä syksyisin kuntosalin käyttäjäkoulutusta.

Kuntosalille myydään edullisia kausi- ja vuosikortteja, yksittäisiä käyttäjämaksuja ei ole. Kausimaksu on  45 € (6kk) ja vuosimaksu 75 € (12kk). Opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille on alennus. Martintalon kuntosalilla on käytössä tunnistetagi. Kuntosalin ovi on lukossa ja sisään pääsee vain tagilla. Ainoastaan ryhmien käyttövuorojen aikana ovi on auki.

Jäsenyyden jatkamiseksi tai uuden jäsenyyden hankkimiseksi täytä alla olevasta linkistä avautuva lomake, näin saat asiasi nopeasti eteenpäin:

https://link.webropol.com/ep/marttilakuntosali

Jäsenyyden hankinta: Avaa yllä oleva linkki ja täytä lomake. Linkin takana myös lisätietoja kuntosalin käytöstä.  Seuraa lomakkeen ohjeita ja klikkaa alhaalta ”lähetä”. Vapaa-aikasihteeri ottaa sinuun yhteyttä, kun lomakkeesi on käsitelty toimistolla.

Alle 13-vuotiaat pääsevät salille vain huoltajan kanssa! Huom: Ei lapsia mukaan kuntosalille!

Järjestöjen ja työpaikkojen varaamien vuorojen aikana kuntosali on tarkoitettu ainoastaan ko. ryhmän käyttöön. Vastuuhenkilöllä on oikeus poistaa salilta ryhmiin kuulumattomat henkilöt.

Lisätiedot vapaa-aikatoimisto, puh. 044 744 9410.