Marttilan kunnan verkkosivuille, kunnan käyttöön. Kuvattu Marttilassa 29.9.2016

HUOM! Kuntosali avataan 20.4.2021. Sulkuaika tullaan hyvittämään jäsenille jäsenyyden voimassaolon pidentämisellä sulkuajan verran.

* * * * *

Martintalon kuntosali

Martintalon kuntosali on auki seitsemänä päivänä viikossa. Vapaa-aikatoimi järjestää ohjattua niska-hartiajumppaa ja circuittia viikottain sekä syksyisin kuntosalin käyttäjäkoulutusta.

Kuntosalille myydään edullisia kausi- ja vuosikortteja, yksittäisiä käyttäjämaksuja ei ole. Kausimaksu on  45 € (6kk) ja vuosimaksu 75 € (12kk). Opiskelijoille ja työttömille on alennus. Martintalon kuntosalilla on käytössä tunnistetagi. Kuntosalin ovi on lukossa ja sisään pääsee vain tagilla. Ainoastaan ryhmien käyttövuorojen aikana ovi on auki.

Tagin hankinta:

1.Ota yhteys vapaa-aikasihteeriin anniina.bergfors@marttila.fi sopiaksesi kuntosalijäsenyydestä ja avaintagista. Kuntosalijäsenyyden voi ostaa kuudeksi kuukaudeksi tai vuodeksi. Ilmoita laskutusta varten yhteystietosi (nimi, osoite, puhelin, sähköposti).

2.Maksa avaintagin panttimaksu 15€ Marttilan kunta FI88 5258 0910 0018 80, viitteeksi Kuntosaliavaimen panttimaksu ja kuntosalikävijän nimi. Panttimaksuja ei oteta vastaan käteisellä!

3.Maksettuasi avaintagin panttimaksun sovi etukäteen vapaa-aikasihteerin kanssa avaintagin hausta. Avaintagi luovutetaan maksukuittia vastaan ja on henkilökohtainen.

Alle 13-vuotiaat pääsevät salille vain huoltajan kanssa! Huom! Ei lapsia mukaan kuntosalille!

Järjestöjen ja työpaikkojen varaamien vuorojen aikana kuntosali on tarkoitettu ainoastaan ko. ryhmän käyttöön. Vastuuhenkilöllä on oikeus poistaa salilta ryhmiin kuulumattomat henkilöt.

Lisätiedot vapaa-aikatoimisto, puh. 044 744 9410