Marttilan kunnan verkkosivuille, kunnan käyttöön. Kuvattu Marttilassa 29.9.2016

 

Martintalon kuntosali

Martintalon kuntosali on auki seitsemänä päivänä viikossa. Vapaa-aikatoimi järjestää ohjattuja tunteja viikottain sekä syksyisin kuntosalin käyttäjäkoulutusta.

Kuntosalille myydään edullisia kausi- ja vuosikortteja, yksittäisiä käyttäjämaksuja ei ole. Kausimaksu on  45 € (6kk) ja vuosimaksu 75 € (12kk). Opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille on alennus. Martintalon kuntosalilla on käytössä tunnistetagi. Kuntosalin ovi on lukossa ja sisään pääsee vain tagilla. Ainoastaan ryhmien käyttövuorojen aikana ovi on auki.

Jäsenyyden jatkamiseksi tai uuden jäsenyyden hankkimiseksi täytä alla olevasta linkistä avautuva lomake, näin saat asiasi nopeasti eteenpäin:

https://link.webropol.com/ep/marttilakuntosali

Jäsenyyden hankinta: Avaa yllä oleva linkki ja täytä lomake. Linkin takana myös lisätietoja kuntosalin käytöstä.  Seuraa lomakkeen ohjeita ja klikkaa alhaalta ”lähetä”. Vapaa-aikasihteeri ottaa sinuun yhteyttä, kun lomakkeesi on käsitelty toimistolla.

Alle 13-vuotiaat pääsevät salille vain huoltajan kanssa! Huom: Ei lapsia mukaan kuntosalille!

Järjestöjen ja työpaikkojen varaamien vuorojen aikana kuntosali on tarkoitettu ainoastaan ko. ryhmän käyttöön. Vastuuhenkilöllä on oikeus poistaa salilta ryhmiin kuulumattomat henkilöt.

Uutena sulkuajan yksityisvaraukset: Voimassa olevan kuntosalijäsenyyden omaavat voivat varata yksityisvuoron kuntosalille sulkuaikana. Yhden varauksen kesto on kaksi tuntia. Martintalolla turha oleskelu on kielletty oman varatun ajan ulkopuolella. Yksi käyttäjä voi varata kuntosalin maksimissaan 2 kertaa viikossa. Yhdelle varaukselle saa tulla ainoastaan varaaja ja hänen kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, joilla on voimassaoleva jäsenyys. Kuntosalille ei saa mennä ilman varausta sulkuaikana!

Varatessasi vuoroa kirjoita nimesi ja sähköpostisi, jotta sinuun saadaan yhteys tarvittaessa. Varauksen voi tehdä vain merkityille kellonajoille. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiin. Vuoron varaaminen ei maksa erikseen mitään vaan kuuluu jäsenyytesi hintaan. Jos yllä olevia ohjeita rikotaan niin kunnalla on oikeus passivoida tagisi. Varauksen voi tehdä klo 5:00-23:00 välille paitsi perjantaina ja lauantaina klo 5:00-21:00 välille. Vuoron voi varata vain varausjärjestelmässä näkyville ajoille. Vuorot varataan tämän linkin kautta: https://juliusvaraus.fi/julius/faces/public/calendar.jspx?targetId=3793

Muista desinfioida käyttämäsi laitteet huolella! Sisään pääset omalla tagillasi.

Lisätiedot vapaa-aikatoimisto, puh. 044 744 9410.