Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmä kokoontui 2.2.2021 ja päätti jatkaa kaikkia aiemmin annettuja suosituksia 28.2.2021 saakka.

Koronatartuntojen määrä Varsinais-Suomessa ei ole laskusuunnassa. Testeissä ilmenee jopa 60 tartuntaa päivässä. Varsinais-Suomi on edelleen leviämisvaiheessa.

Aikuisten ja nuorten aikuisten vastuu tartuntojen ja massa-altistusten välttämisessä korostuu. Työpaikoilla on edelleen voimassa etätyösuositus.
Koronaväsymykselle ei saa antaa periksi.

Koronavirustaudin leviämisen lisäksi pahin uhka on kyllästyminen pitkään jatkuviin rajoituksiin. Mitä paremmin noudatamme rajoituksia nyt, sitä paremmat edellytykset on niitä jatkossa keventää. Vain me yhdessä saamme epidemian kääntymään.

Marttilan kunnan järjestämissä palveluissa kaikki aiemmin voimaan tulleet rajoitukset ja suositukset ovat edelleen voimassa ja jatkuvat koronakoordinaatioryhmän linjauksen mukaisesti su 28.2.2021 saakka.

Sairaanhoitopiirin koordinaatioryhmän tiedote: https://www.vsshp.fi/fi/sairaanhoitopiiri/media-tiedotteet-viestinta/tiedotteet/Sivut/Koronakoordinaatioryhm%c3%a4-jatkoi-kaikkia-suosituksia-helmikuun-loppuun.-Maksimaalinen-et%c3%a4ty%c3%b6suositus-on-voimassa.aspx