Lounais-Suomen aluehallintovirasto on antanut eilen 31.5. uuden määräyksen koskien kokoontumisrajoituksia. Määräys mahdollistaa sisätiloissa enintään 10 henkilön yleisötilaisuuksien järjestämisen ja ulkotiloissa enintään 50 henkilön yleisötilaisuuden järjestämisen. Tietyin ehdoin ulkotiloissa voidaan järjestää yleistilaisuuksia myös isommalle osallistujajoukolle.

Lounais-Suomen aluehallintoviraston 31.5.2021 tekemä tartuntatautilain 58 §:n mukainen päätös, joka on voimassa 1.6.2021-16.6.2021 (yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset) on luettavissa kokonaisuudessaan tästä linkistä.

Lisäksi alueellinen koronakoordinaatioryhmä on tänään todennut, että suotuisan tautitilanteen jatkuttua jo jonkin aikaa, voidaan Varsinais-Suomessa palata epidemian toiselle tasolle 4.6.2021 alkaen, mikäli muutosta huonompaan suuntaan ei kuluvan viikon aikana tapahdu. Mikäli tämä muutos toteutuu, poistuvat kokoontumisia koskevat henkilörajat ja jatkossa kiinnitetään huomiota turvaetäisyyksien ja hygieniean toteutumiseen. Maskisuositus on edelleen voimassa koko maakunnan alueella.

Alueellisen koronakoordinaatioryhmän tiedotteen pääset lukemaan kokonaisuudessaan tästä linkistä.

Marttilan kunnan palveluita koskevat ajantasaiset tiedot päivitetään tälle sivulle.