Tiedote. Julkaistu: 04.04.2022, 08:30
Lounais-Suomen Jätehuolto

Kunta-alan palkansaajien pääneuvottelujärjestöt JUKO ja JAU (JHL ja Jyty) käyvät työtaistelutoimia, joilla pyritään vauhdittamaan kunta-alan virka- ja työehtosopimusneuvotteluja, jotta neuvottelutulokseen päästäisiin. Lakkoilmoituksen mukaan lakko kohdistuu myös Lounais-Suomen Jätehuoltoon (LSJH) 6.–7.4.2022.

Mahdollisesta lakosta johtuen kaikki lajitteluasemat lukuun ottamatta Ylänettä ja Uuttakaupunkia ovat suljettuina keskiviikkona ja torstaina 6.–7.4.2022. Lisäksi Pop up -lajitteluaseman keräys Kemiönsaaressa Kemiön keskustassa on peruttu keskiviikolta.

Lakon aikana pakkaavien jäteautojen ja muiden suurtuojien palvelut pystytään hoitamaan normaaliin tapaan ainoastaan Topinojan ja Korvenmäen jätekeskuksissa.

Mikäli lakko peruuntuu viime hetkellä, LSJH pyrkii mahdollisuuksien mukaan avaamaan asemat.

Lounais-Suomen Jätehuolto (LSJH) on 18 kunnan omistama yhtiö. Huolehdimme kuntien puolesta asukkaiden jätehuollon järjestämisestä ja jäteneuvonnasta. Tarjoamme palveluita myös kuntien kiinteistöille. Toimialueella asuu noin 440 000 asukasta, vapaa-ajan asuntoja alueella on noin 40 000. Yhtiön tavoitteena on pienempi kuorma huomiselle!