Hyvinvointipäivän ohjelma on valmiina! Ilmoittaudu nyt mukaan! Tuntikuvaukset:
InBody-kehonkoostumusmittaus perustuu bioimpedanssimenetelmään, jossa johdetaan kevyt sähkövirta kehon lävitse. Lyhyessä mittauksessa selvitetään lihaksen, rasvan ja veden määrät jaoteltuna kehon eri osiin. Mittausmenetelmän etuina ovat turvallisuus, nopeus, luotettavuus ja helppous. InBody antaa objektiivisen kuvan kehon tilasta. Imoittautuneille jaetaan mittausajat lähempänä tapahtumaa.
Kangoo Jumps ® on tutkitusti tehokasta ja monipuolisesti terveysvaikutteista liikuntaa. Hyppyliikunta haastaa kokonaisvaltaisesti vartalon lihakset ja elimet jokaista solua myöten. Hyppykengät ovat laadukas, sveitsiläinen tuote ja ne soveltuvat kaikenikäisille. Paikkoja ja kenkiä tunnille rajoitettu määrä. Tunti sopii myös perheen innokkaille nuorille, kunhan kengän koko on 35+. Tule mukaan testaamaan hauskaa ja tehokasta liikuntamuotoa!
Varjonyrkkeily on bodycombat tyylinen tunti, joka sopii kaikenikäisille ja tasoisille. Tehokas tunti erityisesti istumatyöläisille, joilla niska- ja hartiaseutujumit ovat arkipäivää. Tunnilla käydään läpi perusiskuja ja varjonyrkkeillään. Tunnin jälkeen myös stressitasot ovat takuulla laskeneet!
Sointukylvyssä rentoudutaan liikeen, musiikin ja rauhoittavien äänien avulla. Tunti sisältää äänimaljarentoutusta ja muita menetelmiä rentoutumiseen. Syvärentouttava äänimaljahoito perustuu maljojen aiheuttamaan värähtelyyn. Ihmisestä yli 70% on vettä, ja maljojen värähtely resonoi kehossamme. Lempeä värähtely rentouttaa aina solutasolla asti ja vastaa jopa kolmen tunnin syvää unta. Äänimaljoilla hoidetaan mm. stressiä, unettomuutta, ahdistusta ja kehon jännitys- tai kiputiloja.
Hyvinvointiluennolla käsitellään henkistä ja fyysistä palautumista arjessa. Ratkaisukeskeinen luento antaa sinulle työkaluja lisätä psyykkistä palautumiskykyä ja kohdata arjen haasteita.
Kuntopallotreeni on koko kehon lihaskuntotreeni, jossa harjoitellaan lihaskuntoa ja räjähtävyyttä. Tunnilla myös syke nousee!
Venyttelyssä ja kehonhuollossa tehdään liikkuvuutta parantavia liikkeitä nivelille sekä pitkiä venytyksiä lihaksille.
Pickleball tunnilla käydään lyhyesti säännöt läpi ja pääset pelaamaan lajia. Pickleball on uusi, sosiaalinen ja hauska mailapeli, joka on todella tehokasta liikuntaa.
Ruokatauolla Marttilan koulun 5. luokan leirikoulurahaston kioskissa myynnissä ruokaisaa salaattia, voileipiä ja muita tuotteita.
Paikkoja rajoitettu määrä ja paikat täytetään ilmoittautumis järjestyksessä!