HAASTEPYÖRÄILY 1.5.2024-31.8.2024!

Marttila osallistuu Liikun haastepyöräily-kampanjaan. Matkan voi suorittaa polkupyörällä, sähköpyörällä, tandempyörällä, kickbikella tai rullaluistellen jne. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan hyviä palkintoja ja myös Marttilan kunta edelleen arpoo Liikun palkintojen lisäksi polkupyörän pääpalkintona yhdelle marttilalaiselle osallistujalle!

Kampanjan tavoitteena on kannustaa kaiken ikäisiä ja kuntoisia kuntalaisia pyöräilemään oman kunnan alueella, ja samalla kisailla omassa sarjassa muita kuntia vastaan. Kuntakisassa on nyt kolme sarjaa: alle 5000 asukkaan, alle 10 000 asukkaan ja yli 10 000 asukkaan sarjat.  Myös muut saviseutukunnat mukana kampanjassa.

Ohjeet kilometrien kirjaamiseen

Marttilassa käytetään kahta kirjaus tapaa: Vihkot on viety postilaatikoihin. Perinteisen vihkokirjauksen lisäksi pyöräilijöiden käytössä myös mobiilisovellus. Ethän tee tuplakirjauksia, vaan laita kilometrit joko vihkoon TAI mobiiliin!

Laatikkokirjaukseen oikeuttava määrä edellyttää 10 kilometrin matkaa pyöräillen, mutta esim. työmatka- tai koululaispyöräilyssä kirjauksen voit tehdä kokonaismatkan edestakaisin ollessa 10km. Samalla reissulla voi merkitä useammankin kirjauksen kutakin 10km kohden. Jokainen kirjaa omat pyöräilynsä.  Pyöräilyvihkolaatikoiden sijainti: Kunnanvirasto, Heikolan suoran päässä, Martintalo, Tiipilän tien ja Riitsuon tien risteys, Laurilan Lava, Härkätien ja Kulmalantien risteys, Ollilassa Seurantalo, Jokkiintien tienhaara, Härkätien ja Leppämäentien risteys.

Mobiilikirjaus
1. Lataa uusi Liikkuen läpi vuoden sovellus Google Play tai App Store -sovelluskaupasta
2. Kirjaa omat tiedot sovellukseen (jos olet aikaisemmin käyttänyt mobiilisovellusta, löytyvät tietosi koodilla)
3. Kirjaa omat pyöräilysi (todelliset kilometrit)
4. Tallenna
5. Seuraa pyöräilyhistoriaasi ja kuntaranking-tilannetta https://liikkuen.fi/liikkuen-lapi-vuoden/ranking.php

Lisätietoja: https://www.liiku.fi/aikuisille/liikkuen-läpi-vuoden-kampanjakokonaisuus/