Marttila osallistuu Liikun haastepyöräily-kampanjaan. Matkan voi suorittaa polkupyörällä, sähköpyörällä, tandempyörällä, kickbikella tai rullaluistellen jne. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan hyviä palkintoja ja myös Marttilan kunta edelleen arpoo Liikun palkintojen lisäksi polkupyörän pääpalkintona yhdelle marttilalaiselle osallistujalle!
Kampanjan tavoitteena on kannustaa kaiken ikäisiä ja kuntoisia kuntalaisia pyöräilemään oman kunnan alueella, ja samalla kisailla omassa sarjassa muita kuntia vastaan. Kuntakisassa on nyt kolme sarjaa: alle 5000 asukkaan, alle 10 000 asukkaan ja yli 10 000 asillaam sarjat. Haastepyöräily kampanjaan 2022 on ilmoittautunut 41 kuntaa. Myös muut Saviseutukunnat mukana kampanjassa.
Marttilassa käytetään kahta kirjaus tapaa: Perinteisen vihkokirjauksen lisäksi pyöräilijöiden käytössä myös mobiilisovellus. Älä tee tuplakirjauksia, vaan laita kilometrit joko vihkoon TAI mobiiliin!
Ohjevideo mobiilikirjauksesta:
Muistathan palauttaa Saviseutu hiihtää-kampanjan lomakkeet vapaa-aikatoimistoon tai kirjastoon viimeistään 16.5.2022 mennessä. Voit myös kirjata kilometrit sähköisesti:
Arvonta hiihto-kampanjan osalta suoritetaan toukokuun lopussa!