Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

”Tämä on ryöstö” Turun kaupunginteatterissa perjantaina 5.11. klo 19.00

”Tämä on teknisiltä ominaisuuksiltaan huippuunsa hiottu komedia, jonka orkestraatiomainen toteutus on haaste myös kokeneille ammattilaisille. Ja mehän ladataan näyttämön täydeltä virtuositeettia, joka läpäisee kirkkaasti tiukimmankin naurautestin. Tavoitteena on saada yleisön henki salpaantumaan ja vapauttaa nauru… ja selvittää kuka sen timantin lopulta vei.” – ohjaaja Snoopi Sire

 

Henry Lewisin, Jonathan Sayerin ja Henry Shieldsin kirjoittaman brittifarssin Tämä on ryöstö (The Comedy About A Bank Robbery, 2016) suomennos on Mikko Koivusalon taikakynästä. Viimeksi Turussa tirskutti, hohotutti ja huutonauratti englantilaisen tekijäkolmikon komedia Näytelmä joka menee pieleen, joka pyöri Päänäyttämöllä 2018-2019. Nyt tarjolla on entistäkin uskomattomampia temppuja ja pahempaa vauhtisokeutta!

Lavalta löytyy näyttelijöiden painon verran puhdasta kultaa, kun pitkiä kynsiään teroittavat ja tekoviiksiään venyttävät Teemu Aromaa, Linda Hämäläinen, Stefan Karlsson, Elias Keränen, Hilma Kotkaniemi, Mika Kujala, Taneli Mäkelä, Riitta Salminen ja Markus Ilkka Uolevi.

Liput: 47/ 44/25 € + kuljetus

Sitovat ilmoittautumiset kirjastoon 24.9. mennessä.

kirjasto@marttila.fi, puh. 044 0845 505

 

Share This Story, Choose Your Platform!