Ladataan Tapahtumat

Marttilan asuinalueet tutuksi!

Marttilassa otettiin 8.6.2021 alkaen käyttöön naapurustoportaali Know Your Hoods (hoods.fi). Käyttäjille maksuton palvelu tarjoaa mielenkiintoista sisältöä niin marttilalaisille kuin muuttoa paikkakunnalle harkitseville. Kuntalaiset pääsevät myös arvioimaan Know Your Hoodsissa oman asuinpaikkansa kirjautumalla palveluun.

Palvelu täydentää Marttilan kunta- ja tonttimarkkinointia. Muuttaja voi palvelun avulla etsiä itselleen sopivinta asuinpaikkaa omien toiveiden ja tarpeiden perusteella. Lisäksi palvelussa
julkaistaan blogikirjoituksia seudun aktiviteeteista, järjestetään kilpailuja ja erilaisia tempauksia. Käy testaamassa hakukonetta ja jätä oma arviosi asuinalueestasi 8.6.2021 alkaen!

Naapurustosuunnistuksen avulla Marttila tutuksi 16.–27.6.2021 (klo 18)
(HUOM! Yleisön pyynnöstä tapahtuma-aikaa on jatkettu alkuperäisestä)

Know Your Hoods ja Marttilan kunta järjestävät innostavan ulkoilutapahtuman Naapurustosuunnistuksen 16.–20.6.2021. Tapahtuma johdattaa niin asukkaat kuin vierailijatkin
seikkailemaan Marttilan kiinnostavissa kohteissa.

Marttilan asuinalueet löytyvät osoitteesta hoods.fi.

Ohjeet suunnistukseen

  1. Suunnistuksen ohjeet ja kohteet kartalla löytyvät osoitteesta naapurustosuunnistus.hoods.fi.
  2. Etsi sivustolla olevalta kartalta 10+1 suunnistusrastia. Voit myös tulostaa kartan mukaasi.
  3. Lähde etsimään rasteja. Bongaa yksi rasti tai kerää koko sarja.
  4. Vastaa kysymyksiin. Jokaisella rastilla on alueeseen liittyvä kysymys ja vinkki vastauksen äärelle. Rastilta löydät myös linkin vastauslomakkeeseen. Vinkki! Voit kerätä vastauslomakkeen täyteen ja lähettää sen vasta lopuksi (HUOM! Älä sulje puhelimen selainta välissä).
  5. Osallistu palkintojen arvontaan.

Share This Story, Choose Your Platform!