Ladataan Tapahtumat

Kirjastoon jokainen voi tulla sellaisena kuin on, ja kirjasto tarjoaa tasavertaisesti samoja laadukkaita palveluita kaikille. Kirjaston päivän kanssa samaan aikaan vietetäänkin myös tasa-arvon sekä Minna Canthin päivää.

Kirjastot ovat niitä harvoja paikkoja, joihin tuleva ei tarvitse rahaa. Kirjastoon tuleminen ei edellytä myöskään mitään erityistä asiaa. Kirjastolain mukaan yksi kirjastojen tehtävä on tarjota tiloja oppimiseen, harrastamiseen, työskentelyyn ja kansalaistoimintaan. Kirjastoissa voikin viettää aikaa, vaikka tarkoituksena ei olisi esimerkiksi lainata mitään.

Kirjastot tarjoavat tunnetusti laadukasta asiakaspalvelua. Tästä on osoituksena sekä kirjastojen saama asiakaspalaute että toistuva menestys kansallisessa asiakaspalvelututkimuksessa. Koska kirjastossa kaikki ovat VIP-asiakkaita, kirjastot ovat myös erilaisten ihmisten kohtaamispaikkoja. Näin kirjastot auttavat rakentamaan ymmärrystä ja luottamusta eri ihmisryhmien ja esimerkiksi eri sukupolvien välillä.

Marttilan kirjastossa on järjestetty vuonna 2023 yli 50 tapahtumaa, 9 näyttelyä, koulutuksia, yhdistysiltoja, kirjavinkkauksia ja luentoja.

Tee sinäkin VIP-vierailu Marttilan kirjastoon!

Share This Story, Choose Your Platform!