Ladataan Tapahtumat
Juhlitaan yhdessä upeaa ykkössijaa, jonka Marttilan kunta saavutti yrittäjien kuntabarometrissa!

Lämpimästi tervetuloa kakkukahville keskiviikkona 1.6. klo 14-18 kirjaston pihan torialueelle!
Jututettavana on iltapäivän mittaan kunnanjohtaja Carita Maisila sekä muuta kunnan väkeä (työntekijöitä ja luottamushenkilöitä) ja yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Anna-Maija Virtanen.
Tavataan torilla ja iloitaan hienosta tunnustuksesta yhdessä!
Suomen Yrittäjien toteuttamassa kuntabarometrissa mitataan kuntien yrittäjämyönteisyyttä monipuolisesti ja eri sektoreilla. Barometrin avulla yrittäjät pääsevät antamaan palautetta kotikunnalleen ja kunnat saavat arvokasta tietoa siitä, kuinka yrittäjät kokevat kunnan toiminnan niin yrityspalveluiden kuin esimerkiksi lupapalveluiden, kaavoituksen ja investointien näkökulmasta.

Kuntabarometrin vastausaika oli 1.2. -31.3.2022. Maakunta- ja kuntakohtaiset tulokset julkistettiin 18.5.2022 Yrittäjien kunnallisjohdon seminaarissa Vaasassa. Marttilan kunta sai alle 10.000 asukkaan kuntien sarjassa koko maan parhaan tulokset. Edellisessä, vuonna 2020, toteutetussa barometrissa Marttila sijoittui koko maan kakkoseksi omassa sarjassaan ja kirkasti nyt sijoituksensa ykköseksi. Kuntakohtaista tulosta Marttila paransi 4,09 pisteestä 4,35 pisteeseen.

Share This Story, Choose Your Platform!