Ladataan Tapahtumat

Auranmaan Elinvoimafoorumi la 29.4.2023 klo 10 Kyrön Kurkisalissa

Auranmaan Nuorkauppakamarin elinvoimafoorumissa pohditaan lauantaina 29.4. klo 10 sitä, miten kunnat ja alueella toimivat yritykset ja yhteisöt voisivat yhdessä rakentaa molempien tunnettavuutta lisäävää brändimielikuvaa markkinoinnin keinoin sekä yhteistyöllä edistää Auranmaan alueen elinvoimaa. Elinvoimafoorumin teemana on vahva aluebrändi ja puheenvuoroissa sekä paneelikeskusteluissa pureudutaan siihen, kuinka kunnat ja alueella toimivat yritykset ja yhteisöt voisivat yhdessä rakentaa toisiaan tukevaa brändimielikuvaa markkinoinnin keinoin sekä lisätä alueellista yhteistyötä.

Tilaisuudessa esiintyy kaksi erittäin mielenkiintoista puhujaa.

Ensimmäinen puhuja on Ulla Hakala, markkinointiviestinnän ja brändien johtamisen asiantuntija Turun Yliopistosta. Hänen esityksensä aihe on: 1+1=3 Kunnan ja yritysten välisen yhteistyön hyödyt ja haasteet. Tule kuulemaan esimerkiksi, voiko paikkakuntaa brändätä, mikä on tehokkainta markkinointiviestintää tai miten meistä jokainen voi toimia oman paikkakuntansa brändilähettiläänä.

Tilaisuuden keynote puhuja on Miko Heinilä, joka on Kyrö Distillery Companyn perustaja ja toimii tällä hetkellä yrityksen myyntijohtajana. Miko on myös vastikään perustetun Isonkyrön kehityksen hallituksen puheenjohtaja. Miko kertoo omassa puheenvuorossaan siitä, miten saunasta saadusta ideasta lähdettiin viemään Isoakyröä maailmalle. Myös tämä puheenvuoro kannattaa ehdottomasti kuulla!

Tilaisuuden tavoitteena on herättää huomiota yhteistyön merkitykseen sekä laittaa liikkeelle konkreettista tekemistä, jolla tuetaan seudun elinvoimaista elinkeinoelämää.

Osallistujiksi toivomme yrittäjiä, elinkeinoelämän ja kolmannen sektorin edustajia, kuntien päättäjiä ja luottamushenkilöitä, viestinnän parissa työskenteleviä; kaikkia keitä kiinnostaa Auranmaan alueen elinvoimaisuus.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta pyydämme ilmoittautumaan mukaan väliaikatarjoilun varmistamiseksi. Ilmoittauduthan tilaisuuteemme 27.4. mennessä https://www.lyyti.in/elinvoimafoorumi

Tilaisuuden kesto on noin neljä tuntia.

Mitä?

Auranmaan Elinvoimafoorumissa pohditaan sitä, miten kunnat ja alueella toimivat yritykset ja yhteisöt voisivat yhdessä rakentaa molempien tunnettavuutta lisäävää brändimielikuvaa markkinoinnin keinoin sekä yhteistyöllä edistää Auranmaan alueen elinvoimaa ja vetovoimaa.

Milloin?

Lauantaina 29.4. klo 10-14.15.

Missä?

Kurkisali, Elisenvaaran yhtenäiskoulu. Kyröntie 16, 21800 Kyrö. Sisäänkäynti kirjaston ovesta.

Kenelle?

Yrittäjille, elinkeinoelämän ja kolmannen sektorin edustajille, kuntien päättäjille ja luottamushenkilöille, viestinnän parissa työskenteleville sekä kaikille niille, joita kiinnostaa Auranmaan alueen elinvoimaisuus.

Ilmoittautuminen?

Tilaisuuteen on avoin pääsy, ilmoittaudu kuitenkin mukaan 27.4. mennessä https://www.lyyti.in/elinvoimafoorumi

Lämpimästi tervetuloa!

Tiedustelut

Taneli Takatalo
projektipäällikkö
Auranmaan Nuorkauppakamari
taneli.takatalo@jci.fi/ 0400826588

Share This Story, Choose Your Platform!