Ladataan Tapahtumat

Marttilan Murto järjestää alakoululaisille karaten lajiesittelypäivän su 10.4. klo 12.00–14.00 Martintalossa (Metsäniityntie 9). Huom! Karatepäivän aikataulu tarkentuu ilmoittautumisajan jälkeen ja siitä tiedotetaan sähköpostitse kaikille ilmoittautuneiden lasten vanhemmille.

Karate on alkujaan japanilainen taistelulaji, jossa harjoitellaan aseettomia taistelutaitoja. Taistelutekniikoita ovat muun muassa erilaiset lyönnit, potkut, hallintaotteet ja kaadot. Karatepäivä on siis erinomainen mahdollisuus tutustua tähän hienoon lajiin. Ohjaajana toimii turkulaisen Budokwai Karaten päävalmentaja Mika Rintamäki. Mikalta löytyy mustavyö sekä pitkä kokemus karaten valmentamisesta ja ohjaamisesta.

Karaten lajiesittelypäivä on maksuton eikä vaadi aikaisempaa lajitaustaa. Karatepäivään tarvitset mukaan vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja vesipullon. Kannattaa lähteä rohkeasti mukaan ja ottaa ilo irti tällaisesta hienosta mahdollisuudesta.

Ilmoittautuminen karatepäivään ainoastaan Murron nettisivuilla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta ma 4.4.2022 mennessä.

LINKKI ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLE:

www.marttilanmurto.fi/ilmoittautuminenkaratepäivään

Tervetuloa mukaan karatepäivään!

Lisätietoja karatepäivästä seuratyöntekijä Teemu Keroselta

teemujoonatan1(a)gmail.com tai puh. 045 2349703

Share This Story, Choose Your Platform!