Etsimme energistä elinkeinoasiantuntijaa Marttilan ja Kosken Tl kuntiin!
Elinkeinoasiantuntijan tehtävä sisältää monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kuntien elinvoimaan, yrityspalveluihin ja kehittämiseen liittyen.

Yritysneuvonnan ja yritysten kanssa tehtävän yhteistyön lisäksi elinkeinoasiantuntija työskentelee kuntien elinvoimaisuuden, yrityshankinnan ja yritysten välisen yhteistyön edistämiseksi. Elinkeinoasiantuntija osallistuu myös kuntien yleiseen tiedottamiseen, viestintään ja markkinointiin sekä toimii kunnanjohtajien työparina.

Elinkeinoasiantuntija on yritysten tukena muutostilanteissa, innostaa ja sparraa kehitysideoita ja neuvoo yrityksiä ammattitaidolla erilaisissa tilanteissa, esim. rahoitusmahdollisuuksien etsimisessä ja yritysyhteistyötä rakennettaessa.

Marttilan ja Kosken Tl kunnat ovat erityisen yritysmyönteisiä (Suomen yrittäjien kuntabarometri 2020), kuntien toimialarakenne on monipuolinen ja yrityksiä näiden kahden kunnan alueella on noin 400 Yritystoiminta on vireää, liikenneyhteydet ovat hyvät ja myös alueellinen yhteistyö elinkeinoasioissa on aktiivista.

Oletko etsimämme henkilö?
Etsimme avointa, aktiivista, positiivista ja yhteistyötaitoista ihmistä, joka arvostaa yrittäjyyttä ja ymmärtää yrityskentän toimintatapoja. Työ on itsenäistä ja vaatii hyviä viestinnällisiä taitoja. Työn sujuva hoitaminen edellyttää mahdollisuutta käyttää omaa autoa. Arvostamme osaamista, jonka olet voinut hankkia itse yrittäjänä, yritysneuvojana tai jollakin muulla työelämän sektorilla. Perustele osaamisesi meille, niin kutsumme sinut haastatteluun!

Elinkeinoasiantuntija palkataan Marttilan kunnan organisaatioon ja pääasiallinen toimipiste on Marttilassa. Työtä tehdään viikoittain myös Kosken Tl kunnassa. Tehtävä on osa-aikainen 60 % työajalla. Koulutusvaatimuksena tehtävään soveltuva vähintään alempi korkeakoulututkinto. Työaika jakaantuu Marttilan ja Kosken Tl kunnille puoliksi. Tehtävä täytetään vakinaisesti ja siinä noudatetaan 6kk koeaikaa. Valitun on esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lääkärintodistust terveydentilastaan.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi tehtävään Kuntarekryssä: Kuntarekry työavain: 394112