Marttila on pidetty, rauhallinen ja vireä asuinpaikka, ja moni kuntalainen on tyytyväinen omiin kotikulmiinsa. Nyt asukkailla on mahdollisuus jättää asuinpaikastaan arvio naapurustojen hakukone Know Your Hoodsiin (hoods.fi), johon Marttila liittyi kesällä 2021. Asuinpaikkaansa 21.11.2021 mennessä kommentoineiden marttilalaisten kesken arvotaan 50 euron lahjakortit Boutique Ilennaan ja Donna Taponeroon.

Know Your Hoods on otettu kiinnostuneena vastaan Marttilassa. Palvelu kokoaa yhteen tietoa, tunnelmia ja asukkaiden tarinoita – sekä kannustaa asukkaita kertomaan omasta asuinpaikastaan. Kertomalla omista kokemuksistasi autat muuttoa pohtivia löytämään itselleen sopivimman asuinpaikan, ja samalla kunta saa tietoa asukkaiden ajatuksista. Onhan se nyt kiinnostavaa tietää, mitä oman ja muiden alueiden asukkaat kotikulmistaan ajattelevat!

”Kampanjan myötä haluamme yhdessä asukkaiden kanssa kertoa, miksi paikkakunnalle kannattaa muuttaa. Arvomme 21.11.2021 mennessä osallistuneiden kesken kaksi lahjakorttia marttilalaisiin putiikkeihin. Haluamme samalla muistuttaa, kuinka tärkeää on käyttää oman paikkakunnan palveluita” kommentoi Marttilan kunnanjohtaja Carita Maisila.

Miten jätän arvioinnin?

”Arvion jättäminen on käyttäjien palautteen perusteella helppoa, tosin ennen sitä käyttäjien pitää rekisteröityä palveluun. Näin varmistamme sen, että ihmiset arvioivat todellisia asuinpaikkojaan,” muistuttaa Know Your Hoodsista vastaava Susanna Lahtinen.

Voit siirtyä suoraan osoitteeseen hoods.fi antamaan arvion tai seurata Susanna Lahtisen antamia yksityiskohtaisia ohjeita arvion jättämistä varten:

  1. Suuntaa osoitteeseen https://hoods.fi/fi/user/register.
  2. Klikkaa painiketta Rekisteröidy palveluun.
  3. Täytä pyydetyt tiedot ja seuraa ohjeita. Palvelu ei tallenna osoitetietojasi vaan käyttää niitä ainoastaan määrittämään asuinalueesi. Varmistathan karttanäkymästä, että valitsemasi osoite on oikeassa paikassa.
  4. Paina Rekisteröidy-painiketta ja seuraa ohjeita. Turvallisuussyistä pyydämme sinua vahvistamaan rekisteröitymisen sähköpostissasi.
  5. Rekisteröitymisen jälkeen pääset omaan profiiliisi. Klikkaa Jätä arvostelu -painiketta ja pääset jättämään kommenttisi.
  6. Voit arvioida asuinpaikkaasi sekä antamalla sydämiä eri teemoista kuten palveluista, liikenneyhteyksistä ja viihtyvyydestä asteikolla 1-5 sekä kirjoittamalla sanallisen arvion.
  7. Klikkaa lopuksi Julkaise arvostelu -painiketta ja arvostelusi on julkaistu.

 

Kerrotaan yhdessä muille, millaista Marttilassa on elää ja asua!