Mitä on yrittäjyys, oletko ajatellut yrittäjyyttä? Miten kehitän pienin, mutta tehokkain askelin yritystäni?

Alle on kerätty muutamia ilmaisia verkkokursseja, joissa käydään yrittäjyyteen, yrityksen kehittämiseen ja yrityksen perustamiseen liittyviä perusasioita läpi.  Elinkeinoasiantuntijan pakeilla saa tietenkin aina myös tulla, osana elinvoimapalveluita Marttila tarjoaa teille neuvontapalveluita yrittäjyyden koko elinkaareen maksutta.

 

Yrittäjäkurssi | Menestyvä Yrittäjä – yrittäjäkurssi verkossa

Suunnitteletko yrittäjäksi ryhtymistä? Tarvitsetko Liiketoimintasuunnitelmaa? Tästä maksuttomasta Yrittäjäkurssista saat arvokasta tietoa yrittäjyydestä! Verkkokurssi, jonka itsenäisen opiskelun voit aloittaa vaikka heti.

https://www.intoo.fi/yrittajakurssi

 

Yrityksen talous ja hallinto (tähän haku te-toimiston sivuilla)

Koulutus on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille ja yritystoiminnan aloittaneille, jotka kokevat tarvitsevansa täsmätietoa tietystä liiketoiminnan alueesta, sekä yrittäjänä aikaisemmin toimineet, jotka haluavat päivittää osaamistaan tietyllä liiketoiminnan kehittämisen alueella. Koulutus on yrittäjyyskoulutus ja osallistujiksi valitaan henkilöt, jotka toimivat yrittäjinä tai joilla on aikomus perustaa yritys.

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/712635?searchPhrase=y4%20works&&&announced=0&sort=1

 

Oppia parempaan bisnekseen

Oletko miettinyt, miten omia verkkosivuja voisi parantaa asiakaslähtöisemmiksi? Tai kuinka varmistat yrityksesi tietoturvan? Kaipaatko apua yritysvastuun toteuttamiseen yrittäjän arjessa tai ideoita vastuullisuudesta viestimiseen?

Tutustu maksuttomiin minikursseihin ja hae vinkit myynnin lisäämiseen ja kilpailussa pärjäämiseen. Poimi sinun yritystoimintaasi vahvistavat teemat ja kehitä osaamista ajasta ja paikasta riippumatta, sopivan kokoisina palasina.

Koulutusten sisällöt on suunniteltu vastaamaan yrittäjien ajankohtaisia ja tulevaisuuden tarpeita. Oppeja voit hyödyntää yritystoiminnassasi saman tien. Tästä koulutuspaketista voi valita esimerkiksi itselle sopivat osiot.

 

Teemoina kasvata myyntiä digillä

 1. Kilpailuetua digitalisaatiosta – oman suunnan ja mahdollisuuksien löytäminen
  Onko myyntiä lisäävät digiaskeleesi oikeansuuntaisia ja oletko tunnistanut digitalisaation tuomat mahdollisuudet liiketoiminnallesi? Kouluttajana Jari Haapanen.
 2. Yrittäjän tietoturva
  Miten lisäät mobiililaitteiden tietoturvaa, väistät huijausyritykset ja varmistat kokonaisvaltaisen tietoturvan? Kouluttajana Petteri Järvinen.
 3. Lisää myyntiä asiakaslähtöisillä ja löydettävillä verkkosivuilla
  Kuinka saat lisää kävijöitä verkkosivuillesi, kuinka kävijöistä saadaan ostajia ja miten verkkosivujen analytiikkaa voi hyödyntää? Kouluttajana Antti Koskinen.
 4. Lisää näkyvyyttä ja myyntiä somemarkkinoinnin avulla
  Kuinka voit toteuttaa suunnitelmallista ja tuloksellista somemarkkinointia osana yrittäjän kiireistä arkea? Kouluttajana Minttu Lampinen.
 5. Lisää myyntiä digitaalisia palveluita kehittämällä
  Kuinka voit luoda uusia digitaalisten palveluita sekä hinnoitella, tuotteistaa ja markkinoida niitä? Kouluttajana Ollis Leppänen.

 

Erotu vastuullisuudella

 1. Yritysvastuun ABC – mitä, miksi miten?
  Mitä vastuullisuus tarkoittaa, miksi se lisää kannattavuutta, mitä sidosryhmät odottavat ja mistä lähteä liikkeelle? Kouluttajana Anne Vanhala.
 2. Vastuullisen toiminnan varmistaminen yrityksen arjessa
  Miten voi vahvistaa vastuullista toimintaa yrityksen arjessa, kuten hankinnoissa, päätöksenteossa ja markkinoinnissa? Kouluttajana Anne Vanhala.
 3. Sosiaalisen vastuullisuuden vahvistaminen pienyrityksessä
  Mitä sosiaaliseen vastuullisuus tarkoittaa ja mikä on sen merkitys yrityksen maineen ja menestyksen kannalta? Kouluttajana Niina Ratsula.
 4. Ympäristövastuu ja sen kehittäminen pienyrityksessä
  Mikä on yrittäjän rooli ja millaisia käytännön tekoja pienyrityksen ympäristötyö sisältää? Kouluttajana Niina Ratsula.
 5. Kannattavaa liiketoimintaa vastuullisella taloudenhoidolla
  Mitä yrityksen numerot kertovat, kuinka tunnistaa kannattavat liiketoiminta-alueet, miten hinnoitella oikein ja millaisia rahoitusratkaisuja on tarjolla? Kouluttajana Tytti Saarinen.
 6. Lisää näkyvyyttä ja myyntiä vastuullisuusviestinnän kautta
  Mitä ja miten yrityksen vastuullisuudesta voi viestiä ja miksi siitä viestiminen on tarpeellista? Kouluttajana Riikka Rantakari.

https://www.yrittajat.fi/yrittajat-akatemia/oppia-parempaan-bisnekseen/

 

Elinkeinoasiantuntija

Jaakko Salmi

puhelin 044 744 9280

sähköposti jaakko.salmi@marttila.fi