ALOITA VIIKONLOPPUSI JOOGALLA

Tervetuloa mukaan perjantai-illan joogaryhmään!

Paikka:             Marttilan koulun ruokasali

Aika:                  pe 19:00 – 20:30, 2.11.2018 alkaen

Ohjaus:             Tarja Martti

Jooga sopii kaiken ikäisille omasta hyvinvoinnista ja joogasta kiinnostuneille. Jooga ei vaadi liikunnallisuutta eikä notkeutta. Harjoitukset noudattavat Suomen joogaliiton mukaista lempeää rakennetta sisältäen rentoutusta, lämmittelyä ja asennoissa viipymistä. Keskitytään omaan kehoon, hengitykseen ja mieleen. Hellitetään. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta. Ota mukaan alusta (retkipatja tai joogamatto), mukava ja joustava vaatetus, villasukat sekä kevyt peitto. Vältä raskasta ruokailua pari tuntia ennen joogaa.

Loppuvuodesta ei osallistumismaksua, mutta ilmoittaudu ryhmään Marttilan vapaa-aikatoimistoon, puh. 044-7449410/ Kirsti Keskitalo Perjantai-jooga jatkuu kevätkaudella, mikäli osallistujia on riittävästi. 

 

MATALAN KYNNYKSEN LIIKUNTARYHMÄ KAIPAA LISÄÄ OSALLISTUJIA

Paikka:             Martintalo sekä alkulämmittely ulkosalla    

Aika:                  Tiistai klo 17.00-18.30

Ohjaus:             Anneli Puukka    

Liikutko terveytesi kannalta liian vähän? Onko tavoitteena parempi kunto ja säännöllinen liikunnan ilo jokapäiväisessä arjessa? Tässä ryhmässä pääset kokeilemaan erilaisia lajeja terveysliikunnan näkökulmasta. Jos sinulla on yksi tai useampi seuraavista kriteereistä, pääset mukaan ryhmään: liikut terveytesi kannalta riittämättömästi ja sinulla on heikko fyysinen kunto, olet ylipainoinen BMI ≥ 30, sinulla on riski sairastua diabetekseen (riskitestissä ≥ 12 pistettä), olet sydän- tai verisuonitautiin sairastunut tai sinulla on tuki- ja liikuntaelin sairaus. Varustus: ulkovaatetus sekä sisäliikuntavarusteet. EI OSALLISTUMISMAKSUA.
Matalatehoista ulkoliikuntaa sekä kevyttä lihaskuntoa ym. salissa. Osallistujien toiveita kuunnellen. Tiedustelut vapaa-aikatoimistosta, puh. 044 7449410.

HYVINVOINTILAUTAKUNTA