Marttilassa on ihanaa yhteisöllisyyttä ja ylpeyttä marttilalaisuudesta, tässä onkin oiva peruste julistaa suunnittelukilpailu, jossa haetaan Marttilalle omaa yksilöllistä villasukkamallia.
Nyt olisi tarkoitus saada Marttilalle oma villasukka kaikkien käyttöön, käytettäväksi milloin tahansa.
Millainen on tai miltä näyttää Onnellista elämää Marttilassa tai millainen kuviointi olisi Rakastu Marttilaan? Tuleeko tämä tunne tai mielikuva jostakin tietystä maisemasta, tarinasta, rakennuksesta vai mikä se marttilalainen juttu on? Minkä marttilalaisen asian sinä tunnet omaksesi ja haluat tuoda sen yhteisöllisyyden tekijäksi Marttilaan.
Tai kuvaa kuvioinnilla mikä Marttila on.

Säännöt:
* Neulo Marttila-aiheinen villasukka haluamallasi langoilla.
* Käytettävää väritystä ei määritetä, vaan vapaasti valittavissa
* Mallin tulee olla tekijän oma. Se ei esimerkiksi voi olla värimuunnos jonkun toisen suunnittelemasta ja julkaisemasta mallista eikä kopio jo olemassa olevasta kuviosta.
* Toimita valokuva villasukasta sekä ruutupaperille tehty ohjeistus 10.12.2023 mennessä kunta@marttila.fi tai palauta materiaali kunnan info-pisteeseen otsikolla Marttila-villasukan suunnittelu.
* Neulontaohje on käsityönharrastajien vapaasti käytettävissä voiton julkaisun jälkeen
* Kerro lähetteessäsi, mikä Marttila-aihe villasukassa on sekä malliin mahdollisesti liittyvä tarina. Jos olet myös nimennyt villasukan, kerro nimi.
* Ilmoita nimesi, ikäsi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi.
* Voittaja mallista julkaistaan maksuttomat viralliset ohjeet, joista kuka tahansa voi neuloa itselleen kotipitäjän villasukat.
* Äänestää saavat ainoastaan kunnan asukkaat ja Marttilassa työskentelevät henkilöt.
* Äänestysaika on 11.12.-24.12.2023
Palkitseminen:
* Palkinnon saa/saavat yleisöäänestyksen voittaja ja asiantuntijaraadin suosikki sekä varaamme mahdollisuuden kunniamaininnan antamiselle.
* Asiantuntijaraati tekee oman päätöksensä 18.12.2023
* Palkinnon saaja/t palkitaan 100€ lahjakortilla valittuun käsityö/lankaliikkeeseen.