Toiveenne on kuultu, ja nyt kokeillaan uutta varausjärjestelmää Martintalon kuntosalille koronan tuomia sulkuaikoja ajatellen! Voimassa olevalla jäsenyydellä pystyt siis varaamaan itsellesi netin kautta jatkossa yksityisvuoron! Erityisen tärkeää on, että kaikki noudattavat alla olevia ohjeistuksia, jotta tämä toimii ja toiminta pystytään pitämään turvallisesti käynnissä! Luethan siis ohjeet tarkasti, kiitos.
Voimassa olevan kuntosalijäsenyyden omaavat voivat varata yksityisvuoron kuntosalille sulkuaikana. Yhden varauksen kesto on kaksi tuntia. Martintalolla turha oleskelu on kielletty oman varatun ajan ulkopuolella. Yksi käyttäjä voi varata kuntosalin maksimissaan 2 kertaa viikossa. Yhdelle varaukselle saa tulla ainoastaan varaaja ja hänen kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, joilla on voimassaoleva jäsenyys. Kuntosalille ei saa mennä ilman varausta sulkuaikana!
Varatessasi vuoroa kirjoita nimesi ja sähköpostisi, jotta sinuun saadaan yhteys tarvittaessa. Varauksen voi tehdä vain merkityille kellonajoille. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiin. Vuoron varaaminen ei maksa erikseen mitään vaan kuuluu jäsenyytesi hintaan. Jos yllä olevia ohjeita rikotaan niin kunnalla on oikeus passivoida tagisi. Varauksen voi tehdä klo 5:00-23:00 välille paitsi perjantaina ja lauantaina klo 5:00-21:00 välille. Vuoron voi varata vain varausjärjestelmässä näkyville ajoille. Vuorot varataan tämän linkin kautta, joka löytyy myös kunnan nettisivuilta: https://juliusvaraus.fi/julius/faces/public/calendar.jspx…
Muista desinfioida käyttämäsi laitteet huolella! Sisään pääset omalla tagillasi. Hyviä treenejä!