Lomakkeet ja sähköisen asioinnin kanavat löytyvät Varsinais-Suomen hyvinvointialueen sivustolta: https://www.varha.fi/fi/tietoa-varhasta/asiakkaana-hyvinvointialueella/sahkoinen-asiointi-ja-lomakkeet

Yhdistysten/seurojen avustushakemusten jättöaika 2.5.2023 (huom. aika muuttunut)

Avustushakemus seuralle_yhdistykselle 2023 pdf

Yksityisteiden kunnossapitoavustushakemusten jättöaika 31.5. ja peruskorjausavustushakemuksia voi jättää ympäri vuoden

Yksityisteiden kunnossapitoavustuksien jakoperusteet 2022 (pdf)
Yksityistie kunnossapito avustuslomake (word)
Yksityistie kunnossapito avustuslomake (pdf)
Yksityistie peruskorjaus avustuslomake (word)
Yksityistie peruskorjaus avustuslomake (pdf)

MENESTYNEIDEN MARTTILALAISTEN URHEILIJOIDEN SAAVUTUKSET SEKÄ KULTTUURIN ALALLA JA KÄDENTAIDOISSA MENESTYNEET NUORET
Hyvinvointilautakunta pyytää marttilalaisia urheilijoita, jotka ovat vuoden aikana sijoittuneet SM-tason kilpailuissa 6. parhaan joukkoon tai nuorten sarjojen osalta piiritason kilpailuissa 3. parhaan joukkoon sekä kulttuurin ja kädentaidoissa menestyneet marttilalaiset nuoret (7-29 -vuotta) toimittamaan tiedot kirjallisina Marttilan kunnan hyvinvointilautakunnalle 4.11.2022 mennessä, osoitteella Marttilan kunnan hyvinvointilautakunta, Härkätie 773, 21490 Marttila

urheilijastipendi_lomake

Marttilan kunnalla on käytössä huollon toiminnanohjausjärjestelmä, johon voit jättää sähköisen palvelupyynnön alla listatuilla lomakkeilla, lomakkeet toimivat myös mobiililaitteilla. Palvelupyyntölomakkeelle voit liittää kuvia tai muita tiedostoja ja saat halutessasi palvelupyynnön tilamuutokset sähköpostiisi.

Yleiset palvelupyynnöt; häiriö- ja vikailmoitukset, turvallisuushuomiot, parannusehdotukset ja palaute koskien kaavatietä, katuvaloja, kunnan puisto- ja urheilualueita, kiinteistöjä tai vesihuoltoa (linkki lomakkeeseen)

Kunnan toimintakiinteistöä tai urheilualueita koskevan palvelupyynnöt; häiriö- ja vikailmoitukset, parannusehdotukset ja palaute (linkki lomakkeeseen)

Kunnan vuokra-asuntojen palvelupyynnöt; vuokra-asunnon, sen rakennuksen tai ulkoalueen häiriö- ja vikailmoitukset ja palaute (linkki lomakkeeseen)

LOISTO-kirjastojen verkkokirjasto

Demokratia.fi
Demokratia.fi kokoaa yhteen osallistumiseen ja kansalaisvaikuttamiseen liittyviä palveluita ja tietoa. Uudistetulta sivustolta löytyy nyt Tietotori-osio, joka tarjoaa perustietoa demokratiaan olennaisesti kuuluvista teemoista kuten vaaleista, lainsäädännöstä ja yhdenvertaisuudesta.
Kansanvalta.fi

Tarjoaa monipuolista tietoa suomalaisesta demokratiasta ja kansalaisvaikuttamisen keinoista niin kunnissa kuin valtion tasolla.

Otakantaa.fi

Valtionhallinnon keskustelufoorumi, jossa ministeriöt järjestävät kansalaiskuulemisia eri aiheista.

Kuntalaisaloite.fi

Kuntalaisaloite.fi -palvelu tarjoaa pohjan kuntalaisaloitteiden tekemiselle.